Tak já nevím, jestli má cenu si kupovat kvůli Wherigo keším novou GPS ? Má to budoucnost? Není teď ještě brzy? Určitě se budou přidávat ostatní výrobci…Chjo, asi kdo si počká, ten se dočká - ale čeho?![]()
Co myslíte???
Rekl bych ze kupovat to JENOM kvuli Whereigo kesim cenu nema. Ale jestli mas i nove duvody a Oregon se ti libi a ma oproti tve soucasne GPS hodne navic, proc ne. Jinak tech kesi jeste tolik neni aby se nedalo pujcit od kamarada PDA/mobil a modul, ne? Budoucnost to asi ma ale takovy rozmach jako geocaching samotny asi sotva ![]()
No tak asi jen kvůli Whereigo možná ne. I když si myslím, že s tímto typem keše vzniká další rozměr. Líbí se "multina" a nebo "mystery" ke které nepotřebuji pročítání listingu, výtisky, zápisy výpočtů … Všechno pěkně v krabičce s sebou. Já osobně lovil dvě a chystám se na další. A to jsem ani nepoužil novou GPS, ale OpenWIG, pomocí kterého lze využít mobilní telefon s Java prostředím. Sice to má jisté mušky, ale na otestování stačí. Já osobně doufám, že Whereigo vydrží a zdokonalí se. ![]()