Ty jsi se teda rozjel! ;o)
Srdečně gratuluji k první stovce a jsem si jistý, že nezůstane jen u ní.
Už na Tebe nestíhám. . .
Přeji do dalšího lovu neutuchající nadšení a spoustu hezkých geovýletů a geomotovýletů.
Ty jsi se teda rozjel! ;o)
Srdečně gratuluji k první stovce a jsem si jistý, že nezůstane jen u ní.
Už na Tebe nestíhám. . .
Přeji do dalšího lovu neutuchající nadšení a spoustu hezkých geovýletů a geomotovýletů.
Taky uprimna gratulace! Budu muset trosku pridat, jinak me o vikendu predbehnes;).
Chlape to je fofr - srdecne gratulu !! Premyslim, jestli te jeste nepohaní ten"Kalmanuv dopig" z posledniho geopiva ! :-)))
bravo bravo :))) a opatrne na motorke :)))
No vida, tak uz jsi mne paradne predhonil :o) Tak preju spoustu dalsich prima moto a jinych kesek.
I ja se pripojuji ke gratulaci.
Blahopřejem, v úterý jsme na tebe vzpomínali při odlovu tvých keší na Třeboňsku… Tak hurá do druhé stovky!
Michal + 3 geogirls
gratuluji, rakeťáku ![]()
A koukam ze #100 pripadla na muj bezovoucky ammobox, to potesi. Gratuluju!
Dodatek: zajeď si pod Jílové pro další bod ;-))))
je tam výborná motokeška od Tabáčka, dneska ráno jsem na ni byl a mohu jen doporučit ![]()
Teď koukám, z té stovky máš jen dvě multi a dvě unknown keše?? Tssss, tsss… ;-)))))
Who is the new leader of China?
Jejda… Chvili jsem mel trable s pc, nebyl jsem tedy online a hle co se tu zatim vyklubalo. Samozrejme ti taky mooooc gratuluji a koukej zpomalit,… ne ze me dozenes. ;))) Uzivej si motorky, dej pozor na vietnamce za volantem, tradeuj golfovy micky, zapisuj i DNF /;)/ a uzivej si i nadale krasy geocachingu plnymi dousky. ![]()
Taky specham s gratulaci, nebo nez se rozhoupu budes na druhy stovce.
No to je toho, ještě 70 a mám tě! ![]()
Zatím ale můžu jen gratulovat a tiše závidět…
Všem Vám chci poděkovat za milé gratulace, které mě kupodivu potěšily více, než jsem čekal..
Jestli je k čemu mi gratulovat, tak k tomu, že jsem díky geocachingu v poslední době objevil několik moc fajn lidí. Za to děkuji. Ahoj Who
[quote]
Taky gratulace, ještě mi to bude chvíli trvat.
Taky pridavam srdecne gratulace…!!!