Sakra to mne sere, co se to tu deje? Jak to, ze po tom, co jsem se eventu zucastnil, nezmizi to upozorneni ze se chci attendovat? Prihlaska na Shaunaevent mi tam visi jeste tesd a nijak ji nemuzu dostat pryc… Mrcha. Nevite nekdo nejakou radu? Diky.
No je dost možné, že tě to tam bude prudit dalších 30 dní. Nikdy jsem to ale moc nesledoval, tak nevim.
Btw. už se to jednou řešilo tady…
GC.com - I plan to attend (in the next 30 days)
Ano, urcite to tam bude este 30 dni, je to zrejme bug.
UZ jsem to tu jednou psal - ten vypis "I plan to attend" je jen VYTAH logu "will attend" ze seznamu logu za poslednich 30 dni (na gc.com/my), cili zmizi az tehdy, kdyz zmizi ten log (tj. 30 dni po datu toho will attend logu). Zadny jiny log (attended…) ani datum eventu (i kdyz event uz byl) na to vliv zjevne nema, sam jsem to uz davno vypozoroval.
Jenom ta logika věci a popis v závorce dostává tak trochu na frak. Doufám, že to někdy ještě doopraví k použitelnosti. Takhle mi to totiž přijde úplně k ničemu. ![]()
Čertova Stěna mi tam zřejmě svítila do půlky srpna, ale teď 29 dní před začátkem už nikde nic.
Podle mě se toto děje chybou nás kačerů. Správný postup by dle mého měl být:
- zapsat Will Attend k eventu, kterého se hodlám zúčastnit
- Pokud se opravdu na event dostavím nezapisuji novou poznámku Attended ale upravím stávající log pomocí Edit Log z Will Attend na Attended a případně dopíši text
Takto by se měl vyřešit problém s I plan to attend…
Nevyřeší. Pořád tam ten event nebude slibovaných 30 dní před konáním, ale jen 30 dní po zápisu logu a 30 dní po zúčastnění se (v případě pouhé změny logu možná ani to ne), čímž to celé naprosto ztrácí smysl.
Praktičtější mi taky připadá napsat nový log než měnit u starého typ, datum a text.
Jak pise alkes - stoji to za pr… a pokud se nekomu log v seznamu nelibi (uz by tam nemel byt, event uplynul), staci zeditovat will attend log na datum starsi nez 30 dni od aktualniho data nebo ho rovnou smazat. Nebo naopak (pokud zmizi ze seznamu brzy, jak pise alkes u Certovy steny), posunout will attend jeho editaci na datum pozdejsi (napr. aktualni), aby byl v tom intervalu do 30 dni zpet. Je to kostrbate, ze? Souhlasim, je to funkce v soucasnem stavu k nicemu.
Strucne shrnuto - tato funkce je jen obycejny filtr na logy typu "will attend" ze seznamu logu za poslednich 30 dni na gc.com/my, nic jineho to neumi, jak uz jsem psal.
Aha, tak vsem sorry, uz se to tu resilo… ja si jen rikal, ze by to byla uzitecna funkce, kdyby se to objevilo 30 dni pred eventem a v den konani by to zmizlo… janom jako bypis mne to pripada naprd. SeE