Windows mob. 6 pro

Zdravím.
Před pár okamžiky mi přišla domů nová hračka, která v sobě má Win mob. 6 profesional. Moc se v tom zatím neorientuji. Koukal jsem na netu po nějakém tom prográmku. Sice jsem jich pár našel, ale buďto jsem tupej :smiley: nebo to nebylo pro tento systém. Poradili by jste mi prosím nějaký dobrej soft pro tento OS?

soft na co, na logovani? na hledani? na logovani doporucuju adresu wap.geocaching.com na hledani napriklad ozi explorer -> to je hodne pouzivany programek a perfektne funkcni, sam jsem s nim v zacatcich spolupracoval. Jinak na listyngy napriklad Handy Geocaching nbeo jeho nastupce Locify…

Pokavad hledas online soft, zkus GCzII - hledani online, logovani, fieldnotes, sipka, vidis inventar kese (GC/TB).

Pokavad pro offline - ja mam treba data o vylustenych mystery vyexportovany z GeoGetu do Kesovadla - ma taky zakladni sipku na navigovani …
Pak muzes pouzit BeeLine (placena), zmineny OZI, GeoScout (placeny) … zalezi na tobe.

Vice najdes zde: http://wiki.geocaching.cz/wiki/Software

Aplikace (handy, locify) navrhovane o prispevek vyse jedou v javve - moje navrhy jsou primo pro win mobile system.

Nakonec poznamka - mas zarizeni s dotyk displayem nebo ? Docela dulezite upresneni…

Pocket PC:
Pokud online (mas v zarizeni internet)

• GCzII (free)
  • GeoScout (placeny)

Pokud offline:

• Cachebox (free)
  • BeelineGPS (placene)
  • OziExplorer (placeny)

Podpurne programy na stolni PC:
Pro offline je potreba nejaka ta priprava GPX souboru pro nahrani do programu, takze:

• GeoGet (free) + Premium membership (placeny) nebo GeoGet (free) + GeoJarry (free)
  • Skrysotlac (free)
  • MoZiGo (free)
  • MyGC (free)
  • GSAK (placeny) + Premim membership (placeny)

Pardon. Omlouvám se, že jsem to blíže neupřesnil. Hledám program, kterej by mě navigoval, ukazoval nejbližší keše,případně i logoval. Doposud jsem používal hendy Geocaching, ale ted když mám win, tak jsem se chtěl kouknou po něčem "vychytanějším" zatím jsem do toho dostal GCzII. Ještě jsem to ale netestoval.

Ahoj, GCZII jasná volba… vyzkoušej a uvidíš.

OZI Explorer, jasná volba :wink:

Mám Samsung omnia i900 s Win mobile 6 …
scháním nejaký slusny software na geocaching.
Podmínky :
uplne offline tzn : zádne stahovani kesek, map a podobne
moznost nahrání listingu a par kesek
nepotrebuju mapu, staci jen kompas.

Díky za radu a za doporuceni… :slight_smile:

Já tedy používám smartmaps a nemůžu si stěžovat.Je to off-line,navádí,cache si stáhneš z netu přes stolní PC,docela dobrý.
Kompas to má,prostě je to uzpůsobený na džiokešin.

Forseti275: BeelineGPS nebo CacheBox. Ale jak jsem psal vyse, predpoklada to nejaky SW na PC na ziskavani dat.

MedoMys: jake jsou duvody, ktere te drzi u Oziho? Dle meho ma naprosto katastrofalni ovladani a nulovou podporu geocachingu (mozna ne nulovou, ale proti ostatnim SW velmi kostrbatou). Jako plus bych tedy videl tak maximalne mapy.

POkavad mas nejaky zdroj dat (geoget), zkus Kesovadlo (http://kesovadlo.jha.cz/) …

medwyn_cz: a jak naistalovat ten Cachebox prosim ? mam ten telefon 3. den a moc se nevyznam.. zvladl jsem si tam hodit jen iGo8 :slight_smile:
Kdyz tam teda ten Cachceboc nakopiruju, tak se mi ukaze nekolik souboru, ale jen jeden spustitelny… (ikona Opery) .. spustim to a najede net.. asi to bude chtit jednorazove pripojeni na wifi ze ? Protoze jinak se to ani nerozjede…

Eh, na to tady asi odpovidat nebudu. Najdi si na nekde na internetu, jak se na windows mobile instaluji aplikace.

Tohle stahni
http://sourceforge.net/projects/cachebox/files/cachebox_inst_462.CAB/download

A podle navodu "Instalace .CAB souborů – z Pocket PC"
(obecne proste nakopiruj cab do zarizeni a pak na nej klikni)
http://palmare.idnes.cz/poradime-vam-jak-instalovat-windows-mobile-aplikace-fya-/programy.asp?c=A070311_144751_pda_ram

jsem pako.. me se ten CAB zobrazoval stale v pc jako rar.. tak jsem ho rozbalil a pak nakopiroval do mobilu…
ted jsem tam hodil cely ten cab a uz to jede :slight_smile:

tak a ted se poperu jeste s tim programkem… zkousim Mozigo… :slight_smile: Díky mooc za radu a za doporuceni :slight_smile: Kdyz se potkame, mas u me cwg :slight_smile:

Zkus mozigo. Kdyby se ti zdalo zmatene, vyborna alternativa (dle meho nazoru lepsi) je Geoget + Geojarry (pokud jsi basic member).

zkousim ten Mozigo…ale kdyz se chcu prihlasit.. nick a heslo na gc.com ? Tak mi pise ze platnost programu vyprsela… ze si mam stahnout novou verzi… ale novejsi nez jsem stahnul jsem nenasel : Mozigo 2010.4.11.03

tak teda nevim :frowning:

No.. asi si s tim pohraju zitra.. snad to nejak pujde…

jinak jeste… jake soubory bere Cachcebox? gpx? loc? nebo co to ma zaruzne koncovky..

Tak jsem zase tu plny odhodlany se neco noveho naucit :slight_smile:
Takze mam Mozigo a mam Cache box…
mužete prosím poradit… stačí příklad na jedne cache… jak ji hodit do toho programu ?
Podrobne prosim :slight_smile:

chcu tam dat listing, hint, souradnice..

na netu jsem hledal.. ale nikde jsem nenasel tento konkretni priklad… Mozigo+cachebox… Díky predem vsem :slight_smile:
:wink: