windows-mobilní keškování

Ahoj, mám dotaz. Hledal jsem všude možně, ale bez úspěchu, takže mě nekamenujte, pokud to už někde opravdu je. :slight_smile:

Hledám způsob, jak v mobilu (WM6.5) zobrazit mapy s okolníma keškama. Něco jako je na internetu vyhledavani s google maps. A pokud bych si tam mohl ještě doimportovat svoje vyluštěné finálky, aby se tam zobrazily také, tím lépe. :slight_smile:

Koukal jsem, že Groundspeak uvolnil konečně nějaké GC Live, ale ten je jen pro WM7 (a stejně nevím, jestli něco takového umožňuje).

Používám GCzII, je to pěknej soft, ale tohle neumí (a zobrazení na mobilních google maps funguje vždy jen pro jednu kešku).

Díky za info. BTW to zobrazení kešek včetně svých nadefinovaných bodů by se mi hodilo i v PC. :slight_smile:

Ahoj,
jimo

Původní GCLive exstuje v jakési betaverzi mimo Javy taky pro PC (víceméně nástroj na vytváření map pro mobilní verzi) a WM6+ … viz: http://live.geocaching.com/

Jinak pro tvoje účely by mohl velmi dobře posloužit prográmek PocketDrake (hledej tady na foru) nebo viz: http://pocketdrake.cz

Ad GCZII - když v seznamu nalezených cache klikneš na Menu a sjedeš v seznamu níž, objeví se kouzelná možnost Google map, která ti zobrazí všechny na mapě… Taky jsem to chvíli hledal… :slight_smile:

Mně vyhovuje kombinace GeoGet, Geokuk a pochopitleně PocketDrake

Slabinou cacheboxu je:

• zpětný přenos poznámek a finálek spočítaných v terénu do počítače
  • nemožnost mít mapu v jednom databázovém souboru
  • relativně pomalý import a nemožnost mít sebou takřka jakékoliv množství keší
    …je toho víc, ale tohle by mělo stačit:-)

Proto doporučuji, jak již LudekV napsal, Geoget + Geokuk + PocketDrakeSync + PocketDrake :slight_smile:

To vše Ti umožní bezproblémovou správu a přípravu keší včetně rychlého plánování výletů.

No joooo… diky, Svato! :)))
Tak tohle je super, jen kdyby to tam jeste umelo zobrazit ulozene body. To ale muzu napsat uz jako navrh Tomovi.

Nevýhody cacheboxu bych nepsal, kdyby požadavek nezněl takto…