Wenny, moooc gratulujeme k dosazeni nejsladsi geomety! Teď už ´holenku´patříš mezi skutečné geoblázny. A to je diagnóza! Léčit se nedá, však to dobře víš. Tak hodně štěstí a radosti! [^][D][:)]
Přidávám se ke gratulaci a přeji ti spoustu dalších krásných keší nalezených i založených!!! [D] nebo [B]nebo [^] (nebo všechno dohromady [+o(]) a Na zdraví!!!
Mily draku pripojuji se s gratulaci k jubileu a hodne sily do dalsi stovky :D S takovouhle to nebude trvat dlouho. Tak at Ti hledani krabicek prinasi stale vice a vice radosti a skvelych zazitku.
[B]
Jak rikam - tohle je nejkrasnejsi cislo, ktere geocachera potka. A nejvic si ho uzije. Moc gratuluji.
Tak Wenny, hodne stesti v dalsim hledani a oslav to nalezite ja uz si svoji 100 ani nepamatuju.
Těší mě, že si svoji stovku oslavil na kešce, na které jsem se taky trošku podílel. Gratuluju!
P.S. Slibuju tady přede všemi, že už budu nadále schovávat jen svoje krabice. [:P]
První trojciferná, takový sladký pocit… [;)] Gratuluju!
Diky vsem moc za gratulaci !!!
Pokladam kontrolni otazku : Je neco lepsiho nez hledani krabicek ?
Odpoved : Je - prece nalezeni krabicek. :-)
A je neco lepsiho nez nalezeni krabicek ? Ano - najit krabicku jako prvni !
A je neco lepsiho nez najit krabicku jako prvni ? Jasne, najit "stou" krabicku jako prvni ! (nebo jako jeden z prvnich [:D] )
A je neco lepsi nez tohle vsechno dohromady ???
Jasne ze je - prece poznavat tu spoustu skvelych "blaznu", co taky hledaji (a schovavaji) krabicky !
Takze predevsim za toto diky moc.
Wenny /WMH
Take gratuluji! Obykle se pri gratulovani i neco preje ...
Tak ja ti preju hodne elanu do dalsi stovky, ktera bude jeste rychleji nez ta prvni, jak ja te znam, a take hodne trpelivosti a porozumeni v rodine :-)
P.S. neco ti z toho seznamu vypadlo ... mozna uplne nejlepsi pocit je - udelat neco pro ostatni - zalozit nejakou peknou cache, nebo zorganizovat bezvadny event. Ale ten pocit taky znas, nebo ne? ;-)
Gratulujeme [D](taky jsme blázni). Ať to frčí i dál [Y]!!!
O to větší radost mám že jsem mohl být s tebou Weny a zrovna na takové supr keši :-)[Y]
100 je jen jednou [D][^]
Přidávám se ke gratulantům a přeji spoustu hezkých zážitků. Zároveň děkuji za Tvé prima cache.