WN log a FP

Ahoj, chci se jen zeptat, onehda jsem natrefil na pěknou sérii založenou na vtipném luštění..Nemám to sice až tak daleko, ale nepředpokládám, že bych se na ni kdy vydal..Ale chtěl jsem dát bod jen za to luštění, ale nechce mě to pustit..Není na to nějaký trik??Díky 

FP přidej nahoře, je tam modré srdíčko a nápis Oblíbené. Rozklikni to.

Ne, ne, ne. Pokud nemáš na keši Found it log, tak FP přidat nejde žádným způsobem, ani tím, co ti radil kalubr.

Myslel jsem si to, ale zeptat jsem se musel.. :-), díky za ochotu

Ne, ne, ne. Pokud nemáš na keši Found it log, tak FP přidat nejde žádným způsobem, ani tím, co ti radil kalubr.

No jo, dávat FP neodloveným keším by bylo divné. Přesto jsem myslel, že to jde.

No divné by to být nemuselo. Už jsem jednou taky chtěl dát FP keši, která se mi líbila (resp. měla vtipné luštění), ale byla pro mě z ruky, přesně jak chtěl OZK. Ale holt to nejde.

Ahoj, chci se jen zeptat, onehda jsem natrefil na pěknou sérii založenou na vtipném luštění..Nemám to sice až tak daleko, ale nepředpokládám, že bych se na ni kdy vydal..Ale chtěl jsem dát bod jen za to luštění, ale nechce mě to pustit..Není na to nějaký trik??Díky

Pěkné luštění mám rád. Můžeš se, prosím, pochlubit o jakou jde sérii?

A co se stane, když dáš Found log, přidáš FP a pak ten log zase smažeš?

Soudím, že přidělený FP keši zůstane. Z logiky věci bych ho asi měl být schopný i odebrat, ale jestli ho půjde zase keši přidat, to netuším. Ale zkoušet to nebudu.

Když nemáš keš zalogovanou, tak FP odebrat nelze. Mám to vyzkoušený.

Taky se přimlouvám, hoď sem o jakou sérii se jedná. Rozumného luštění je pomálu...

Také prosím o prozrazení o jaké vtipné luštění se jedná.

Vlastně by nebylo špatné založit na toto  nové vlákno.

Občas "potkám" zajímavé luštění, které mě baví, ale nikdy se tam nedostanu.