Woodstock mega-event - past na GC/TB?

Ahoj,
mohl by jste mi nekdo vysvetlit princip takoveho megaeventu, jako je tento, prosim: [cache]GC2AZ7G[/cache] ?

Uvizl mi v nem muj TB. Uz 2 mesice je v nem ulozeny. Dneska mi prisla zprava, ze byla tato event cache disabled.

Stejne jako muj je tam vlozenych jeste 460 dalsich!!!

Doufam, ze tomu jenom nerozumim, protoze jinak bych to chapal jako hromadna recyklace trackovatelnych nesmyslu. Zkusil jsem kontaktovat posledniho kacera, ktery tam muj TB vlozil, ale nemam zatiim odpoved.

Mohl by jste mi nekdo znalejsi tedy poradit/vysvetlit o co jde a co bude s TBs?

Diky

… jeste… jelikoz je tam "ztraceno" na 460 TB a hooodne majitelu pise logy co se s tim da delat. Muzete nekdo poradit, jestli se da nejak pozadat Groundspeak o pomoc?
Dik,
dostik7

Tak to že ten event je disabled je OK, když už proběhl, to nic neznamená. Jinak samozřejmě musíš počkat (a doufat) až tvůj TB někdo vyzvedne, občas to docela trvá. No a že jich je tolik - jde přeci o megaevent.

U eventů to chodí tak, že "do něj" vloží trackovatelné předměty jeho účastníci, vezmou je s sebou na event, kde si je můžou jiní účastníci zalogovat jako "discovered" nebo je můžou "grab it" - vzít si je od jejich dosavadního držitele. Když předmět vlastníka při eventu nezmění, má ho pravděpodobně ten stejný člověk, který ho měl před eventem. Jen ve statistice se to nezobrazí, protože asi většina lidí zapomene předmět "z eventu" zase na gc.com "vyzvednout". Problém je tedy jen evidenční.

Diky za prispevek. Je to v souladu s informacemi, ktere se mi podarilo dostat od nekterych zucastnenych. Rady, ktere mi poskytly vesmes zni: zkus aktivovat posledniho drzitele TB. :wink:

S ohledem na tuto skutecnost a pak na skutecnost, co nasledovalo, kdyz nejaky dobrak vzal muj TB na nejaky cesky event - dostal jsem spoustu Spotted logu, ktere zaneradily a zneprehlednily log TB, aniz by mu pridaly nejaky km nebo bod na mape - povazuji eventy za krajne skodlive a riskantni pro TB.

to ja bych eventy nebral jako skodlive pro TB/GC, ale spis bych tam chodil jen s vlastnima. Ty ktere mam z nejake kesky bych zase hezky do nejake kesky dal…