WTF? - Geocoin?

Ahoj, nevím jestli to patří do poradny, ale…

Včera večer jsem v keši našel cosi co připomíná microGC, skoro bych řek, že i logo GS tam vidim. Zadal jsem do trackables kód (číselný, sedmimístný) a nic. Pak koukám znova, podrobněji a ejhle - "please log this tag at pathtags.com".

Znáte někdo něco takového? Registrovat se tam samozřejmě nehodlám, takže to asi jen hodim do jiný keše a ať si běží. Jen by mě zajímalo, jestli se to sem nedostalo z nějakýho jinýho ***cachingu. Pokusím se přiložit obrázek.

VIZ
a nebo stará dobrá WIKI.

Aha, díky, byl jsem z toho tak vyplesklej, že mě nenapadlo to pod tim názvem hledat :smiley: A na wiki jsem nekoukal, řek sem si, že když to neni GC/TB, tak co by to tam dělalo :smiley: Bože, to je ale blbost… Představa sigitemu za 2$, OMG!

Na wiki se toho najde fůra - nejen TB, ale i geokrtci nebo quicklogy, používané u geopošty:wink:

Tak tenhle jsem taky našel na železničním mostě u Vyšehradu. Radši jsem ho tam nechal, abych nemusel logovat jinde, než na geocachingu :slight_smile:

Já jsem dneska našla jeden v Libni. Nějak mě nenapadlo, že to není normální GC. Ale když už ho mám doma, tak jsem se na pthtags.com zaregistrovala. Moc nechápu, jak to funguje, ale nějak jsem ho zalogovala. Radši ho rychle pošlu dál:)