Ahoj, sice jsem se snazil se slovnikem, ale prece jen bych pro jistotu byl velmi rad, kdyby mi mohl nekdo napsat, jake vyhody navic ziskava na www.geocaching.com tzv “premium member”.
Anglicky ma jit o:
Build Pocket Queries
Manage Bookmarks
Set up Notifications
Find Caches Along a Route
Mohla by tyto vyhody nejaka anglictiny znala dobra duse strucne popsat - o co jde a co si pod tim predstavit? Mooooc dekuju!
Děkuju Tantalovi za stručnou a jasnou odpověď a taky za zjištění, že dosud existují lidičkové, kteří jsou ochotní pomoci jinak než “někde si to najdi”.
Mno vis on je to vecny problem vsech for, je trochu divne ze kdyz neco potrebujes nevyvines vlastni aktivitu a radsi hodis dotaz do fora. Diky tomuto muzeme pak neustale vsichni odpovidat na dotazy mam “GPS a vim ze neco jak GC existuje poradte”, krom toho ze te to u tretiho dotazu unavi se taky plni databaze zbytecnymi vecmi. Mno a vzhledem k tomu ze tu je wikipedie, jako hned “prvni odkaz” na strankach, myslim ze vsechny tyto dotazy jsou uplne zbytecny. Mno ale ja vim pohodlnost je jednodussi …
Když jsme před lety začínali, nebylo nic - jen stránky gc.com. A vida, všichni jsme si nějak poradili a zorientovali se. Z postupem doby se objevila “virtuální” - tedy v podstatě neopodstatněná - potřeba vše předžvýkat a v takříkajíc instantní podobě celé know-how předložit. Řada z nás pak ve svém volném čase naplnila wikipedii články - pro neznalé: za wikipedií stojí konkrétní lidé, wikipedie neroste někde na stromě (ani se nestahuje z internetu).
Dotyčného se evidentně dotkla moje poznámka o tom, že má projevit vlastní snahu. Na druhou stranu se nemůže divit - je-li člověk s 11 nalezenými kešemi (tedy člověk evidentně bez zkušeností) premium member, nemůže čekat příliš jinou odpověď .
Takže co je vlastně PM? PM je pomůcka pro aktivní geocachery, nikoliv vstupenka do elitního klubu.
Osobní poznámka: Když už se člověk odhodlá zaplatit za nějakou službu, většinou ví, proč ji kupuje. Ono totiž vypadá hloupě, když si člověk něco koupí a pak špekuluje, co s tím bude dělat.
Nooo, jenže on tam napsal jenom hledej ve fórech a na wiki. Nenapsal přesný odkaz a kolikátý řádek odshora to je… nebo v optimálním případě to sem nepejstnul.
Ahoj, je zbytečné pokračovat v téhle neplodné diskuzi když už vše vím od Tantala Tím pádem je databáze rázem plná neužitečných keců a kupodivu jediná smysluplná odpověď je nejkratší ze všech. Všem, léčícím si své ego, nabízím možnost nadále mi nadávat do blbců a lenochů na můj soukromý mail
No a když potřebuješ takhle vodit za ručičku, ty kešky už si budeš hladat sám nebo ti tady taky budeme muset psát, kam sáhnout?
btw: jestli si nejsi schopnej poradit s tímhle, tak nechápu, jak chceš hledat mysterky nebo složitější multiny (pokud je teda chceš vůbec hledat)
Sorry, musel jsem… z toho už někdy bolí oči, na co všechno se lidi ptají aniž by sami vyvinuli nějakou snahu. A dost se divím, že jim ještě pořád někdo odpovídá - klobouk dolů, pánové.
Prd jsi dal - k tomu, co jsi mi poslal mailem (to už dál nebudu komentovat :o)) jsi se neodvážil připojit svoji skutečnou mailovou adresu. To je teda úroveň…
Jistě se nebudeš zlobit, že v diskuzi s tebou už nadále nebudu pokračovat.
Tedy panove, meli byste se stydet. Trochu nerviky co? Tady aby se bal nekdo polozit dotaz. Trochu tolerantnosti by neskodilo, taky jste mozna nejak zacinali. Hrat si na borce je trochu ubohost. Kdybyste sem pastli odkaz na Wiki rovnou, usetrili jste spoustu casu jeho i vaseho.
Zvolna zacinam byt alergickej na slova o takzvane tolerantnosti… ty odkazy na hlavni strance jsou malo videt???
Abychom jednou na tu prehnanou toleranci nedojeli…
Ano Lojziku, geokesink znamena ze vsechny sve uspory odesles na cislo meho konta a ja si pak s tebou pokecam na tema geologie. Ozvi se mi na mail jestli te ma nabidka zaujala
mozno by neskodilo, aby vsetci vyrazili na cache
Rozmohol sa tu taky divny manier hned zrusit novacka, ktory ma nejaku otazku. Navrhujem, aby ti, ktori si myslia, ze si to moze vyhladat sam, nereagovali, vzdy sa najde 1, 2 ludia, ktori mu jednou dvoma vetami odpovedia a je to. Takto vznikaju uplne nezmyselne flame wars.