Muzu jako majitel (basic member) kese zjistit, kdo na ni ma watchlist? Docela by me to zajimalo.
nemozes
a jako PM taky nemůžu ?
Jsem PM a u jedné z mých keší se ukazuje:
4 user(s) watching this cache.
No jo, ale nezjistíš, kdo je pozoruje, taky jsem PM a minimálně zatím jsem nepřišel jak na to.
To asi nejde zjistit schválně. Možná je to škoda, možná ne ![]()
Write note a vyzvat sledovače, ať se ozvou?
Ale asi to nebude na 100% spolehlivé ![]()
Zjistit konkretne kdo to sleduje opravdu nejde, a asi nikdy nepujde (uprimne receno, myslim ze je to dobre). Groundspeak o tom rika toto (zde : http://groundspeak.trakhelp.com/bin/answer.py?answer=147&query=watching&topic=0&type=f ) Sorry, for privacy reasons we cannot reveal the names of the watchers of your cache. If you like you can post a note on the cache page requesting the watchers reveal themselves. Since they are watching the cache they will all receive your request by email. // Jinymi slovy, sorry, ale z duvodu ochrany soukromi nemuzeme odhalit jmena tech, kteri sleduji vasi cache. Muzete placnout poznamku s zadosti, aby se ‘sledovaci’ ozvali, tu poznamku samozrejme dostanou e-mailem, prave proto, ze maji nastavene sledovani listingu.
Vzdyt jsem psal, ze to nejde zjistit schvalne. Co je komu do toho, co si sleduji za kese ![]()
Ja jim nic nechtel . Me jenom zajimalo, komu stoji za to sledovat moji kes ![]()
Tipl bych Konfederaci sladkovodnich zraloku.
mozeme urobit outcoming, teda kto chce ![]()
ja uz sledujem len jednu cache - International Twin project za vodou, z “pracovnych” dovodov. Kedysi som sledoval vsetky brachove cache, par v Cechach a par na Slovensku, ale s pribudajucim poctom vlastnych cache a s tym suvisiacim poctom mailov (denne 20, po vikende aj 60) som to prestal robit.
Ja sleduju hlavne ty cache, ktere jsem prave odlovil a jen do te doby, nez ji odlovi dalsi cacher, abych mel jistotu, ze jsem nezpusobil jeji vyzrazeni a zniceni.
Ale nektere chutovky-cache si nechavam posilat na mail dlouhodobe, jsa zvedav na logy dalsich hledacu.
Nakonec na watchlistu zbyvaji cache, ktere jsou zajimave nebo na zajimavych mistech, ale autori uz na jejich udrzbu nemaji cas a cache postupne chatra a zanika, pripadne je dlouho disablovana. V okamziku zaarchivovani ji uctim minutou ticha a nasledne vyhodim z watchlistu. Myslim, ze v brzke dobe ceka podobny osud napriklad super kesku Poklad na ostrove :-((
[quote]
mozeme urobit outcoming, teda kto chce ![]()
ok, ja watchuju toto:
Computer Cache #3 - na assembler prozatim nemam a zajima mne, kdo to zvlada
Otto Wichterle cache - spoluautor
Uhliruv poklad/Northern Mystery - neco silenyho
Uhlirova vdova - neco silenyho^2
Velka husi cesta - nadherna multi, rad si prectu logy ostatnich nalezcu
Voyage Voyage - prazska brutal multi, delal jsem ji s prestavkami asi rok
Adp. - coming out!
ja myslim ze je dobre ze nevidis kto to watchuje. ale kludne sa priznam k watchovaniu
prazskeho geopiva, uhlirova pokladu - stve ma kolko ludi na to prislo a ja nic, a dalej Campus - stve ma kolko ludi ignoruje poziadavku dat do logu hlasku zo studia, ja by som to vsetko mazal.
no pokud jde o mne, tak ja stejne jako Mion sleduji posledni mnou ulovene do okamziku dalsiho nalezu, dale sleduji cache ve kterych se prave nachazi nektery z mych coinu a TB do okamziku jejich vyzvednuti a jako “chutovku” sleduji cache Anton Guenther protoze mne zajimaji logy dalsich nalezcu…
Pravda. CAMPUS jsem mel taky na watchlistu a skvele jsem se bavil pri cteni novych historek. Ale ty pak ustaly, dalsi logujici na to vyslovene kaslou a usnadnuji si ziskany bodik, takze jsem ji z watchlistu nakonec vyhodil. Skoda, protoze to mohl byt jeden z nejzabavnejsich loglistu u cache na webu.
Campus jsem taky chvili watchoval, stejne jako spoustu dalsich cache, ale tech mailu co mi chodi jen z mych cache je tolik, ze je to neunosne. neni cas porad sedet a cist ruzne logy.
Vis co si myslim? Tvoje kes ma netradicni skrys. Pravda, je jich v Cechach nekolik takhle provedenych a on na nich jeste nebyl, tak sleduje tu tvoji. Ale zrejme ho zajima, jak pise Mion, jak jsou na tom s hledanim ostatni. Ja takhle sleduju RaRochovu Nix Daal, protoze nam dala zabrat a taky chci vedet, jak se s ni popasuji ostatni.
Taky nechapu k cemu je vedet, kdo kouka na cache. Ja osobne pouzivam watchlist jako takovou frontu, kdyz se objevi nova cache, ktera mne zaujme a zaroven ji z nejakeho duvodu nemuzu odlovit hned pridam ji sem. A kdyz se mi chce jit na lov a nejsou zadne nove probiram se watchlistem a vybiram odsud.