Poraďte prosím, je-li to možné, jak změnit ikonky v Legendu. Současný xImage (v. 2.3 myslím) není s Legendem kompatibilní a nějakou starší verzi se mi nepodařilo najít. Hledám tady ve fóru, ale to se týká novějších Garminů.
Díky
Poraďte prosím, je-li to možné, jak změnit ikonky v Legendu. Současný xImage (v. 2.3 myslím) není s Legendem kompatibilní a nějakou starší verzi se mi nepodařilo najít. Hledám tady ve fóru, ale to se týká novějších Garminů.
Díky
Neni s nim kompatibilni, protoze to tenhle stary pristroj vubec neumi.
Je to stary pristroj, toho jsem si vedom, jinak bych ho neporidil tak jak jsem ho poridil. A beru to ze, xImage neni kompatibilni, ale napadlo me jestli nejakej stoura na neco neprisel. Jsou lidi co dokázou flashnout kde co, treba platebni kartu
, tak proc ne Legenda. Ale pokud to fakt nejde tak nic, me slo o to hracickareni s ikonkama a tak.
Děkuju za info od znalejsiho
Na jedněch stránkách jsem na to už kdysi narazil. Ale nezaujalo mne mne to natolik, že bych riskoval zničení svojí GPS…
Nejak to asi jde… viz tahle stranka
Ale pozor, tohle je pro obycejny zluty eTrex. Ne pro Legenda! Mozna ale najdes na netu jeste neco dalsiho.