xTF medaile

Zdravím vás,

rád bych slyšel váš názor a připomínky k jednotným dárkům pro první nálezce, tedy FTF, STF a TTF. Samozřejmě že dobrý pocit je dobrý pocit ale něco na památku daného xTF podle mě není špatné. Proto jsem ve spolupráci s keramičkou nechal vytvořit jednoduché medaile z keramiky, které jsou k vidění níže. Jsou nabarveny lesklými barvami, jak se na medaile sluší a navíc s provázkem ve stejné barvě. Na každé medaili je také odpovídající označení společně s kódem keše, ke které sada patří.

Ke svým posledním dvěma keším jsem již medaile nechal vyrobit a xTFkaři byli většinou rádi za takovou odměnu :slight_smile: Co na to říkáte vy?

Cenově vychází jedna nabarvená sada i s provázky něco kolem 75,- Kč. Jistěže zakládání keší něco stojí, ale je na každém, zda si takovou sadu nechá vyrobit a zda mu to přijde nebo nepřijde jako zbytečná záležitost. I proto bych byl rád, kdybych věděl, jak by se vám líbila takováto odměna, popřípadě jak by bylo možné medaile ještě vylepšit.

Díky předem za připomínky a názory, novalu :wink:

[center][/center]

Je to moc hezký :o:p

Mě se to moc líbí. Ze svých dvou keší jsem dával odměnu jen na jedné a jen pro FTF, protože kupovat geocoiny k mým už tak poměrně cenově nákladným keškám se mi moc nechtělo, ale narazit na tohle, tak si to objednám. Problém by spíše byl, když na místo dorazí víc lidí naráz.

Vypadá do suprově!
Zrovna se snažím vytvořit kartičky z papíru, ale tohle je bomba! Nebude vadit, když bych si to třeba nechal vyrobit taky? :slight_smile:

Tak to dostane ten, kdo kešku objevil…

Ale jo pěkný - klidně si to do svých pixel pro prvonálezce dávej, ale proč to tu hned tlačíš k prodeji ?

Ostatně co si budeme povídat, takovýhle věci si doma za sklo asi vystaví málokdo a s přihlédnutím k té tvé ceně si myslím, že zůstanu u nějaké té FTF tekuté odměny nebo čehokoli pro danou keš příhodného.

Jako připomínka umístění na první příčce v logbooku pak docela jistě postačí třeba zalaminovaná geokarta za pár kaček.

PS: NEZAČÍNÁŠ NÁHODOU V TÉ KERAMICE TAK TROCHU PODNIKAT :wink:

myslím že jsou pěkné, do svých kešek jsem s dětmi doma vyráběli podobné z moduritu, myslím že to není o vystavování někde ve vitríně ale o tom že fakt potěší když tam nějakou takovouhle odměnu člověk najde, zvlášť když je tam s dětmi

… NEŘÍKÁM, ŽE TO NENÍ ZAJÍMAVÉ. Každá odměna potěší zejména u nelehké krabky, ale při hromadné výrobě už to nebude žádný ceněný kousek co mám jen já + několik dalších nálezců keší téhož ownera, tedy toho co si podobné věci vyrábí pouze pro lovce svých keší. Prostě mi přijde zvláštní něco vymyslet a hnedka z toho dělat masovou výrobu a nabízet tu její prodej jakousi reklamou nereklamou :wink:

Včera to byl sigitem, dnes placky - a jaké překvapení bude v nabídce zítra ???

Nic proti tvůrčí dílně a prezentaci vlastní šikovnosti nebo podělení se o nápad. Jen ta cenovka u každého takového počinu prostě krapánek dráždí.

Víc už k tomu radši nic B)

Díky za pochvaly a připomínky…

No zakázat to nemůžu :slight_smile: Lidem by se takový monopol nejspíše nelíbil, ostatně i výrobců CWG je víc…

To se samozřejmě stává a řešilo by se to tak jak se řeší zápis do logbooku, pokud si parta zaloguje společně coFTF, tak si prostě budou moci vzít pouze FTF medaili, nejlépe ten, který keš první objevil. Pokud se někdo rozhodne hrát moc poctivě, na FTF se vykašle a přijme STF, ten bude mít právo vzít si STF medaili :slight_smile: Myslím, že by nebylo správné nabízet více medailí, to by nebylo ono…

Protože to nejen mně přijde zajímavé a protože většina lidí nemá přístup si vyrobit takové medaile. A když ano, tak nemusí být tak šikovní, aby je takto vyrobili, či nemusí mít k dispozici takový materiál. Ohledně ceny je to těžké. Vím že založení keše je už i tak nákladné, ale hlína, barvičky, provázky, pálení i práce keramičky něco stojí… Ohledně toho, zda si to někdo vystaví do vitríny, nemluv prosím za všechny :slight_smile: Někdo to klidně udělá. Někoho to potěší víc jak kartičky za kačku ale někoho zas potěší jenom řádek ve statistikách. :slight_smile: A jestli začínám v keramice podnikat? Ne, to ne, já v tom opravdu nepodnikám, jen mi přišlo zajímavé spojit geocaching s výrobcem keramiky, z čehož vznikly tyto nabídky :wink:

Věřím, že cenovka dráždí, ale u CCG lidi zajímalo hlavně to kolik to bude stát. Proto jsem poté cenu nastínil a abych se tomu vyhnul tady, raději jsem ji napsal rovnou do úvodního postu. Zatím zde vyloženě k nákupu nevybízím, už jen kvůli tomu, že bych tím porušil pravidla fóra. Jen chci vědět názor… A ten si člověk udělá poté, co uvidí cenu :wink:

Ale jo v pohodě :smiley:

U kocoura mají pěkný věci nic proti, ale poslední dobou jsem na podobné "reklamní akce" byť i na dobré nebo zajímavé věci docela vysazenej.

Jestli se zatím jedná pouze o průzkum trhu tak je tam prostě ta cenovka jaksi nepatřičně navíc :wink:

Nad tím jsem taky přemýšlel, ale na místě GC kódu zase není tak moc místa. A rvát to někam jinam mi nepřijde jako dobrý nápad, to už by bylo tak nějak přeplácaný, v případě různě dlouhých názvů by medaile vypadaly jinak apod.

Jediné co by podle mě řešilo tento problém efektně je napsat název na zadní stranu, s čímž by neměl být problém. A klidně taky autora či obtížnost :slight_smile: