Yeleni neleni - 400

Yeleni v Nemecku nelenili a prehupli sa cez hranicu 400 najdenych cache - gratulujem a vela stastia do dalsieho hladania [:D]

Nezbýva než se přidat.Gratulujem Yeleňátka-snad se na vás někdy svezeme( jako Budulínek )

Yo Yeleni yedou! toho ysem byl sam svedkem, yelen yel jak divey a yelenka yecela ze nas zabiye, akorad nevim yestli yako ona nebo yako yelen :D

Diky moc za spoustu zazutku s vama na cestach a at to dal yede yak na namydlene yaponske draze! [6]

Adam

Dobrá meta. Vím o čem mluvím, tak jen tak dál. Gratuluji. [Y]

Osobní gratulace proběhla už na MegaPottu, tak ještě takhle elektronicky - moc s Imaginem gratulujeme a přejeme ať je těch neplánovaných koupání co nejméně [;)]

Yeleni, gratuluji a ať nestrácíte elán. To se vám to hledá, když musíte před Kryštofem neustále zrychlovat.

Boris

Hohó, už troubějí na horách Yeleni! Teda to je slušnej výkon! Ale stejne si myslim, že jste někde seděli na pivu a pro kešky posílali Kryštofa.. [H] Nicméně gratuluju a těšim se, že si brzo spólu dáme jedno geopivo!

[quote] grga: Hohó, už troubějí na horách Yeleni! Teda to je slušnej výkon! Ale stejne si myslim, že jste někde seděli na pivu a pro kešky posílali Kryštofa.. [H] Nicméně gratuluju a těšim se, že si brzo spólu dáme jedno geopivo!

[/quote]

no, v Nemecku posielala Yelenka na cache Yelena a so mnou a Maddogom popijala vinko a kourila vodnici - takze nie si daleko od pravdy, ostrovane [H] 

Gratulace od Staropramenu.

Gratulujeme :slight_smile: Mysleli jsme, ze se za vama na posledni chvilce do Nemecka podivame, ale museli jsme se nakonec spokojit “jen” s Kutnou Horou :slight_smile: Tak snad nekde a nekdy … jsme vam v patach :slight_smile:

No, Samane, a ty se mi divis, ze jsem v tu chvili dala prednost Vasi spolecnosti za svitu mesice pred nejakou pixlou? [:D] Jinak dekujeme vsem, ani jsme netusili, ze se k takovymu cislu nekdy dohrabem.. Vzdyt vy vite jak to s tim nasim kesovanim je.. [:D]

ha, tyhle kulatiny mi nejak unikly. takze trosku opozdene gratuluju, jelinci. [:)]

Gratuluju vám, Yelínci, ke slavné čtyřstovce a přikládám fotku pomníku, který vám zbudovali k oslavě tohoto výročí v Žatci u jedné keše. Včera jsem tam byl na slavnostním odhalení a opravdu se povedla [:D][D][<:o)]!

Pomník Yelenům 

Jakmile někdo začně vymetat noční FTF, tak už je to s ním opravdu na pováženou… [:P] Gratuluju a přeju spoustu další zábavy! [;)]

Panečku! Yeleni ale jedou......

Přeji mnoho dalších prokešovaných km a dobrou zábavu. Těším se na Váš čtyřstovkový coin![:D]