Ahoj,
Tak mě napadlo, že bych uspořádal neformální eventík u naší keše Ponorka http://coord.info/GC31CTB.
Jistě je mnohým trnem v jinak vyčištěné cachemapě a tak nabízím svoji asistenci při odlovu.
Prozradím umístění finálky, tak je to o jednom potopení. Zima dodá zbytek D/T hodnocení a já vduch pro zalogování u dna.
Termín bych viděl asi na přespříští sobotu, nebo tu následující po ní.
Píšu sem, protože mě zajímá, jestli by vůbec o tuhle akci měl někdo zájem.
Jo a předem upozorňuju: nemám chuť tu číst nějaké flame.
No ano…bude to chtit trochu fyzicku a schopnost potopit se do sedmi metru. K tomu je nutne umet vyrovnat tlak v usich. Na to OWD potreba neni.
Zatim me zajima jestli by vubec byl zajem.
Pak prekecam kamarada co se spolu potapime.
Potapeci by tedy urcite byli dva, dokonalou organizaci jako na potapecskem eventu nepredpokladam, ani to neplanuju jako tak velkou akci, ani to nema byt vycvik s pristrojem.
Jednoduse receno ukazu misto, budu u kese a pripadne dam nadechnout. Vse ostatni zalezi na lovci.
Preci jen voda je uz celkem studena, 3mm neopren na pujceni mozna sezenu.
Já bych určitě zájem měl, ale mám to zatraceně z ruky. Pokud bych ale věděl termín dostatečně dopředu, zkusil bych si to nějak zařídit. Kolonka 5/5 se vždycky hodí a blázen jsem dostatečně velký.
Ano vlákno patří spíš do sekce "východní čechy", než "hledám společnost".
Určitě nemá cenu se cachtat, pokud bude ošklivo, takže pevný termín zatím úmyslně nemám.
Tak jsem předběžně domluvený s kamarádem, že si zajedem otestovat výstroj.
Kdo máte čas v neděli 6.11 a nebojíte se studené vody, můžeme se sejít kolem poledne na pláži.
Moje představa je taková, že bychom si udělali ohníček a možná i potní chýši a strávili tam odpoledne.
V případě deště se akce ruší.
Se mnou rozhodně počítejte pokud je to možné. Zkušenosti nějaké mám s výbavou je to slabší, ale pokusím se dopůjčit co třeba. Takže se strašně ale opravdu strašně rád připojím
Setkání se povedlo, ve čtyřech jsme si to docela užili a KA-mo si poprvé vyzkoušel potápění s přístrojem :o)
Spasik klepal kosu v 3mm a tak si dal "jen" jeden ponor s půjčeným octopusem.
Viditelnost byla ale mizerná, tak myslím, že pokud budou příznivé podmínky, podíváme se sem znovu někdy v zimě. Stejně bude potřeba nová krabice, když někomu uplavalo víčko.