z Brna na Martu ?

Pokud někdo nejde na geoBrnění, tak bych byl (prozatím) ochoten někam vyrazit. Třebas do Teplic

Na Teplice bych se pripadne rad pridal ale az nekde u Prahy. Kdyztak ale prispeji i na benzin z Brna …

Arne1: jaka je moznost dopravy? Auto nebo bus/vlak?

není zájem, tak nic.

Je konec dalšího týdne, opět uvažuju že kdyby byla společnost kteří dosud Martu nenavštívili že be se dalo zajet. Akorát je to trochu komplikované Muzejní nocí v sobotu.

já o5 říkám jedu :slight_smile: jsi sám? kolik máme místa/čím jedeme?
mám říct ještě někomu?

Je to takový nápad, určitě se mi ale nebude chtít vstávat extra brzo. A záleží co bude předpovídat Aladin, chvilkový deštík není problém, ale celý den mokrý to nemá cenu.
Auto, náklady na výpravu odhaduju kolem 1400, zatím lidi nejsou.

Jeny bych upozornil, ze prava cast a stred jsou i za sucha mokriny, po dvoudeninnim desti doporucuji gumove holinky. Jinak je to nenarocna cesta cca 6km …

S474N psal že téměř suchou nohou a to tam byli včera … a to myslím pršelo .. tak nevím jak to tedy je ..

Ano, presne tak. Vcera jsme to cele dali za presne 3 hodiny poklidne chuze prochazkovym tempem, rozhodne zadne honeni. Itinerar byl nasledujici, odjezd v 6.30 rano, prijezd ve 3 rano nasledujiciho dne. Odlovena cela Marta (20 kousku)+ dalsich 33 cestou (z toho jedna v Nemecku) + 4 dalsi (moje, takze ja udrzba - nove krabky, nove logbooky; ostatni logovani).

A ted k Marticce: ono opravdu zalezi, jakou trasu si kdo vybere, protoze potom bud "obchazi" baziny (tak jako my) nebo jde skrz ne. Rozhodne jsme to prosli cele suchou nohou. Asi na dvou mistech clovek musel davat pozor (vzdalenost cca 10-20 metru) a jit po drnech travy, ale opetovne rikam, sucha noha! Co se prevyseni tyce, tak uplne pohoda, proste mirne zvlneny les, vubec nic "extremniho" jako Sipka.

Tak jenom pro upresneni posilam jeste nasi trasu.

Asi evergreen, ale myslím, že zbytečný návrh - brněnští kačeři jsou lemry líné.
Několik lidí by jelo, ale chce to naplnit auto.