Z Liberce do Německa 24.7.2011

[color=maroon]Zdravím!
V neděli 24.7. vyrážíme kešovat do Německa do oblasti
http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?lat=51.122333&lng=14.564033
V plánu je odlovit zhruba 50 keší (něco přímo tam a něco po cestě - Lobau, Herrnhut, Zittau, okolí Oybina).
Jednalo by se o celodenní výlet, vyjede se ráno z Liberce a zpátky by se přijelo až večer. Pěšky nás čeká krásných asi 15 - 17 km (což je odhadem pohodových 4-5 hodin), kde terén je od 1,5 do 3,5. Účast dětí tedy zvažte dle jejich schopností (můj 9tiletý syn by to ušel, bude ale bohužel na Moravě).
Do auta se nás vejde 5, takže máme zatím ještě 3 volná místa. Pokud by se naše auto zcela zaplnilo, vyšla by cesta tam i zpět zhruba na 70 kč/osobu (je to asi 70 km a 1,25 hodiny jedna cesta).
Také se k nám můžou přidat ještě další auta, čím víc nás pojede, tím líp.
Sraz všech aut a účastníků by byl před 9:00 hodin v Liberci,
pravděpodobně na parkovišti pod Perštýnem (místo kdyžtak ještě upřesníme) a následně bychom společně vyjeli. Kdo by měl zájem, napište mi na e-mail [mail][email protected][/mail], postupně domluvíme zde zatím neudané info (každopádně napište, kolik vás bude a zda chcete svézt, nebo berete vlastní auto). V případě vážného zájmu přidejte i mobil, ať vám můžu zavolat, kdyby se něco měnilo na poslední chvíli.
Pokemon Team CZ a Tiskar94.[/color]

príma. ještě teleport z Brna do LB :slight_smile:

Jaký je předpokládaný návrat do Liberce?

No, čteš to, "zpátky se přijede až večer" :slight_smile:
Podle mého odhadu by se to mohlo stihnout v pohodě do 18-ti hodin, ale radši se zeptej Pokémona přes mail, ten má tohle na starosti :wink:

No to jsem samozřejmě četl, ale já musim od osmy hodin v neděli do práce. Ještě se teda informuju u pokemona…

Já v sobotu přijedu ze Slovenska, takže asi nebudu mít náladu hned někam jet. Ale je to lákavé.
Jinak ale k časovému plánu, můj odhad:
Jízda tam a zpět 2hodiny
16km chůze 4hodiny
logování 50keší po 5min 4hodiny
návrat 9+10 = 19 hodin, ale za předpokladu, že nebude žádný zádrhel, navíc když se podívám na ten lesík, tak 7-8km je to na délku. Takže tam i zpět včetně odboček ke kším může být klidně i 20km. Být vámi vyrazím výrazně dřív než v 9hod, aspoň začnete v chládku.

Kdo má zájem, mám tu zase na rozdání několik nálepek ještěrek v bílé barvě, můžu vám je s sebou vzít. Zabírejte si je u mě přes SZ, ať jich netáhnu víc, než je potřeba ;).

Sakra, to jeste budu marodit. Jinak bych o tomto vyletu silne premyslel.

tak se dej dohromady a nekdy zas vyjedem na poradny lov.

Rad bych.B) Dnes jsem stihnul jednu pixlu v TNV.:smiley:
Hlavne jsme meli pristi tyden odjizdet do Rakouska na ferraty.:frowning: Jenze ja s tou rukou neudrzim ani tasku s nakupem, natoz se nekde pritahovat.:smiley:
Tohle mel byt zlaty hreb vyletu: :frowning: klettersteig.de - Klettersteig-Beschreibung - Königsjodler

Právě jsem mluvil s Pokémony a v našem autě je aktuálně ještě jedno volné místo. Žádná další auta zatím nebyla hlášena, ale kdo ví co se ještě do neděle změní :).