Z Pardubic do kosočtverce v neděli 9.5.?

Zvažuji cestu z Pardubic (směr Opatovice-D11…) k Dubí u Teplic na procházku obrázkem, nepřidal by se někdo?
Ale nejsem si ještě jistý, jestli na to bude počasí…a jestli toho nebudu mít po zítřku na Kuňce i tak dost :smiley: a neodložím to na další víkend…
O náklady na cestu (benzín) bychom se podělili.

v neděli je 9.5!

možná bych jel ale v sobotu má kámoš narozky takže to bude veliký a nevim jak budu v neděli schopnej, příští vikend bych určitě nemohl…ještě bych se ozval sem na foru nebo bych ti napsal jak bych to viděl

… a mohl bych se kdyztak pridat v Praze nebo nekde pobliz?

Mozna bych se tam z Prahy taky za cas vydal (pokavad "to" vydrzi) - ale az si dam doporadku nohu .. nemuzu ted chodit, natoz ridit.

Tak kdyby ti to nevyslo … napis.. :wink:

mea culpa, opraveno, díky za upozornění.
A rád bych to vzal, pokud tedy vůbec pojedu, co nejkratší a nejrychlejší cestou, tzn. dálnice D11, severně kolem Prahy a další dálnice rovnou k cíli - nějaké zajížďky nevím nevím…
Nějaké zájemce uz mám, měli bychom se domluvit během soboty, tak uvidíme

Kdyby zbylo misto, tak bych se taky rad pridal :wink:

Kdyby tam bylo místo tak napiš, pokud by nebylo tak se nedá nic dělat, kdy by jsi tak v neděli chtěl vyrazit ???

Je obsazeno

vidím, že v Pardubkách jsou podnikaví kačeři. V Brně nebyl zájem.

no už jsme byli tři … nevím proč to S474N bodl … čtvrtého by jsme sehnali.
Já bych jel hned ..

psal že jeden odmít už ráno a druhý že sedí v hospodě a ráno nebude vstávat. Ve třech je to myslím ještě moc drahé. S474N na mne má telefon, ale pokud bych měl ráno vstávat dřív než se probudím tak bych to rád věděl alespoň do půlnoci.

no asi pasé, protože S474N se už rozhodl … takže by jsme byli dva + někoho narychlo sehnat … a to asi nebude jen tak za čtvrt hodinky ..

až zjistím který perníkář mě dneska vypustil ty kola, pošlu ho do tý pí… že mu tam těch 20 keší stačit nebude !! :D:D
Jinak si to drvoto s Číslicí (samozdřejmě i všichni ostatní) užijte a nezapomeňte tam ode mne pozdravovat :D:D

Výprava byla úspěšná, právě jsme se vrátili.
První keš obrázku (16) v 10:01, poslední (15) v 12:29, a to včetně Dubu Beethovena, takže necelé 2 a půl hodiny, na pohodu B)