Byl jsem 28.10. lovit "za sipkou", bohužel pro zranění parťáka jsem musel ukončit.
Rád bych dolovil zbývajících 30 keší tento víkend, nejlépe v sobotu 31.10.2009.
Pokud by se chtěl někdo z Pardubic, Chrudimi (nebo ze severu - HK a je schopný se dopravit ráno sám do Pardubic), nebo okolí, přidat (a netroufá si třeba na všech 48 keší v jednom dni), měl bych mít volná místa v autě. Těch 30 (33) co zbývají v západní části a co mám v plánu, se dá ulovit spíš v pohodě. Je třeba počítat s tím, že terén je spíš tak o půl hvězdičky těžší než je psáno, a mít jídlo a pití na celý den s sebou. Počasí má být chladné ale slušné.
Vyrazilo by se ráno z Pardubic kolem 6. hodiny, návrat zpět za tmy.
Takova nadherna nabidka a zrovna mam byt v sobotu v praci.. Ale treba nekdy Tesixe ukecam a taky si udelame vylet za sipkou
Tak at Vam vyjde pocasi a jste s lovem úspěšní!!
Ty bláho, to je věc, o tom nemám ani ponětí. Ještě zpracovat přítelkyni, lásku největší, a jedu taky…![]()
Ja mam bohuzel pohotovost, ale musim na to mrknout na takovejhle lov bych jel. Skoda budu lovit v okoli
Akce se vydařila, jeli jsme dva.
To je dobře, že se akce vydařila. Šipka plná úsměvů - to se mi moc líbí!
Zaparkovali jsme na míste, kde asi mnoho lovcu nezacíná, poblíž hájenky na N49°17.035 E16°49.979 a pak pěšky k naší startovní #30.
Přes #45, #1, až na #15:
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=b5a19fa9-4834-468b-b536-33ec094b6aa4
No co jsem koukal na fotku u logu, tak si byl pekne "splavenej", ze?
Co se me tyce, tak bych rekl, ze v kombajnovani je rozdil v tom, jestli clovek v klidu jde prochazkou po lese nebo prave naopak leti tak, ze se nekouka napravo nalevo stylem "hlavne, at uz to mam odloveny". Tech 7 hodin odlovu bylo kolik kousku cachi?
V některých místech jsme se trochu zapotili, to je pravda. Tady už ani ne.
Ale kdybys četl název tématu, je to tam napsáno: 30, ale obešel jsem i ty 3, co už jsem měl odlovené ve středu, takže 33.
33 kusu za 7 hodin? To se na me nezlob, ale to musel byt kombajn jak vysitej. Ja byl s dalsima lidma na sipce uz 2x a klidnou chuzi (opravdu pohoda) jsme meli prumer mezi cachema 15-20 minut.
Poslyš, Satane…to se teda zlobím. O co ti jde? :@
Neumíš číst a neumíš počítat. Ne 7, ale 7:35:26, to je 13,8 minut na jednu. To se nějak výrazně liší od tvých časů? Mimochodem, průměr je vždycky jenom jedno číslo, ne rozsah.
Pokud jsi na každé keši strávil 5-10 minut hledáním, můžeš se klidně "chlubit", jak pomalu jste to šli
My jsme našli všechny (až na jednu) prakticky hned z pochodu.
Ty si to klidně lov třeba nadesetkrát, když to máš za humny. Ale já na tu jednu procházku musím najet 320km a ropná pole nevlastním:(
A zkus mi zopakovat, že je to kombajn, přímo do očí, a riskuješ, že chytneš jednu háplusovskonovomovskou výchovnou ![]()
dr.vota: no no no, tak se hnedka nerozciluj, ne? A s fackama opatrne!
No 14 minut je uz v pohode. Co se naseho odlovu tyce, tak jsme nehledali skoro nikde, vzdycky na prvni sahnuti. Vono taky na tech geodalnicich to ani tak tezky nebylo, ze?
Existuje u nás ještě něco podobné šipce? Smajlík už je bohužel mrtev.
Neco jsem zaslechl, ze smajlik se pry bude obnovovat.
Tak to je dobrá zpráva, jen aby ho nepotkal stejný osud jako jeho předchůdce.
Teda, to jsem netušila, že je takováhle šipka :o. Díky za info, jen ještě kdyby to bylo blíž…ale třeba někdy na výlet či dovču, super B).
Nechce někdo udělat něco podobného v Chřibech? Je tam na x místech hard terén např z Brda dolů k Roštínu
a nejen to
Si děláš prdel ne :o to ať nikoho ani nenapadne! ![]()
Znas to s tim opakovanym vtipem, jak uz neni vtipnej? ![]()
Stejne nechapu, co se vam na tomhle zda tak uzasnyho…