Z rodinného alba: první logy dnešních topcacherů

Dnes jsem si při kešingu vzpomněl, jak jsme kdysi hledali v logbooku na Salaši první Mitákův log. A napadlo mě, že by bylo pěkné podívat se, jak, kdy a kde se poprvé zalogovala česká geošpička. Takže pojďme prozkoumat „nahaté fotky z dětství“ a přečíst si, jak se dnešní profíci logovali coby ještě geoucha. Odkazy směřují přímo na inkriminované logy, pořadí první pětadvacítky beru dle cacherstats.com

PaBa: Branická skalní cache (20. 8. 2005)

Dorcadion Team: Zlobri doupe (31. 12. 2003)

Solim: Hvezda game park (21. 4. 2004) 

Milancer: Vysehrad castle (4. 10. 2002)

v&f family: Verozvesti (25. 7. 2005) 

Bentley007: Nache Cache Bohnice (22. 1. 2005) 

Saman Team: Dvorak ----> rock (28. 10. 2003)

cejda: Plesivec (17. 8. 2005) 

doktor: Pardubice zamek (15. 1. 2005) 

JaKr: Pohansko (1. 1. 2005) 

Cmuchal: Pohansko (31. 12. 2004, jeden den před Jakrem, teď jedno místo za Jakrem) 

Atip: Stone hill (29. 8. 2005)

Barba.cz: Museum cache (18. 3. 2004) 

Cacheman_cz:  Verozvesti (25. 8. 2005, jako člen v&f family)

Brabenecz: Orisek-cache (25. 5. 2004)

volfi: Gustuv rohlik (21. 8. 2005) 

Atlaska: Submarine (26. 12. 2005) 

SHANTI Team: Hartlovka (21. 8. 2005) 

Dan44: Nove Hrady zamek (14. 1. 2006)

Toniczech: Vyšehrad Castle (15. 7. 2002) 

haggaeus: Mouse Trap, New Jersey (28. 9. 2002) 

mitak: Salašské louky (27. 8. 2005, upozorňuji na mužský rod slova cache :)

dandra: Pytlacka skrys (19. 2. 2006)

Dáin & Olík: Letni bobova draha (19. 11. 2005)

Dragon Riders: Romeo a Julie (14. 5. 2006) 

Protekčně se ještě podívám na pár místních brněnských geocacherů z přední části žebříčku:

maros251: Medlanecke kopce (19. 1. 2006, zalogoval si ji jako druhou)

marekl: Svaty kopecek (6. 5. 2006, no nevynecham se)

Geo.Benedikt@cz: Babi lom 1 (1. 8. 2004) 

Klicnik team: Pálava (20. 3. 2004) 

dark.metalswamp: Husak/Husovice hill (18. 2. 2006) 

abakus: Husak/Husovice hill (22. 9. 2005)

study: Rybník (14. 9. 2005)

No jo no, cache v mužském rodě, co se dá dělat, že ? [:)] Ale nejhorší je, že mou první keš našla Lucka, což mě sere dodnes [:D] Jak taky vidíte, snažil jsme se psát log i v angličtině, což mě pustilo velmi záhy, pokud si matně pamatuju, tak to bylo kvůli tomu, že jsem před mou první keškou vůbec nenavštívil tyto české stránky a bral jsem geocaching mnohem víc globálně než dnes. Celé se to spaktovalo tak, že jsem si na konci srpna vzal jeden starý Reflex, který už měl být dávno v koši, bylo to v pátek večer, tam jsem si přečetl, jak nějací kluci jeli hledat krabičky do Střední Ameriky, aby tam vyměňovali porcelánové kočky (dodnes jsem nenašel snad ani jednu), celý víkend jsem byl jako na trní a hned v pondělí ráno jsem valil do Fonsu koupit 60CS (proč začínat s něčím levnějším, že ? [;)]). No a vzhledem k těmto zkušenostem jsem měl neodvratný pocit, že musím napsat log i v angličtině, protože okamžitě po mně určitě pojede na Salaš nějaký zahraniční turista [:D][:D][:D] No nedivil bych se, kdyby tam dodnes byly jen samé české logy [:D]

Ty porcelánové kočičky z Reflexu jsem dodnes taky nepochopil. Pamatuje někdo, co to bylo tenkrát za módu? Taky jsem nenašel ještě ani jednu, a z toho, co psali v Reflexu, se mi přitom zdálo, že keše jsou jimi doslova zamořené.

Tak koukam, ze PaBa zacal o jeden den drive nez my [:P] a proto jich ted ma tolik, njn co se da delat… [:'(]

Jooo kocicky… Taky jsem vas nepochopil, ale privedly jste me ke geocachingu a za to vam patri velke diky. Treba na vas jednou narazim [:)]

[quote] maaaca: Jooo kocicky...... Taky jsem vas nepochopil, ale privedly jste me ke geocachingu a za to vam patri velke diky. Treba na vas jednou narazim [:)]

[/quote]

Náhodou ... já jsem už v cachi jednu kočku viděl. Dřevenou.

Ale je fakt že kdyby v  Reflexu psali o vyměňování plastového braku tak by to nebylo ono. 

Zajimavý, téměř nostalgicky laděný příspěvek. Díky za něj.

Možná je to náhoda, možná ne, ale v jedné keši, ale už nevím ve které, jsem opravdu porcelánovou kočičku našel a dodneška ji mám uloženu mezi poklady, které jsem kdy v keších našel.