Vim, vim ze maji spoustu prace, delaji to ve svem volnu vim, vim…
Ale prece. Za jak dlouho dochazi bezne ke schvaleni nove kesky ?
Jelikoz to je ma prvni, tak po vytvoreni jsem dostal upozorneni ze mam doplnit souradnice domova coz jsem udelal a oznamil. Ale ted uz se nic nedeje. Zalozena byla 30.8.2007
Doplnil, overeno i podle vzdalenosti kesek v okoli a taky jsem pred nedavnem jsem pomahal synovi (13), ktery zakladal taky svou prvni kesku a tam to proslo celkem rychle…
klid. nám lezla ven asi měsíc, ale bylo to i tím, že tam byly nesrovnalosti. Nicméně vždycky po jejich odstranění to docela dlouho trvalo než byla reakce, takže bych se tím moc nevzrušoval:-)
Přátelé, není kam spěchat. Nad svými dvěma kešemi jsem bloumal 2 měsíce, pak je cca 14 dní až 3 týdny vyráběl a pokládal a mojí velkou snahou, zapsanou i do reviewer note bylo to, aby byla schválená o víkendu. Chtěl jsem, aby se pro FTF mohl dostat opravdu každý. Tímto bych chtěl také poděkovat Haggaeusovi a Geolensovi za to, že mi v tom vyšli vstříc.
Asi by som mal nieco napisat - 30.8. sme odchadzali do Plzne a Nemecka, navrat 3.9. o polnoci, cez tyzden dohananie vsetkeho mozneho, takze fakt sa zrejme nedalo. Haggi je v Moskve, tiez robi, vco sa da. Debata o dalsom reviewerovi je rozbehnuta, ocakavame od Groundspaeaku finalne slovo. Co sa tyka tvojej cache, nevidim ju vo fronte, takze bud je uz von, alebo nieco zblblo.
K casu schvalenia - v prvom rade by som chcel pripomenut, ze pokial je s cache vsetko v poriadku, tak moze ist von velmi rychlo. To budu tie pripady, kde je to 5 minut. Ak stoji vo fronte, tak hlavne kvoli tomu, ze nieco zrejme v poriadku nie je. Standardne Groundspeak pise, ze proces publikovania trva do 72 hodin. Myslim, ze v priemere sme snad OK. (Styx bol iste vynimka, no zas to nie je taka obycajna cache). Takze opakujem moju radu - ak chcete mat cache co najskor von, snazte sa ju mat v poriadku. O mnohych problmoch, ktore sa opakuju, som uz pisal vo fore Reviewer v roznych temach.
U me prvni cache Metro C byla publikace za cca 30 vterin-nekecam! Bylo to vloni zkraje prazdnin, kdy Igi jeste reviewera nedelal, haggaeus byl mimo a schvaloval tedy primo Erik z Groundspeaku - proste to zjevne hned "odbouchl", i kdyz slo o delsi multi. Ja dal po odeslani listingu se zaskrtlou aktivaci refresh a byla uz publikovana :). Jinak jsem rad, ze to nasim reviewerum trva takto dele - je v tom jistota, ze to opravdu delaji poctive a radne vse kontroluji, aby se nam cesky GC nezvrhl zcela mimo (jako napr. v Nemecku - cache publikovana jednim z Nemeckych revieweru, i kdyz lezela dle wpt. u Prahy :))