zablokovaný účet na geocaching.cz

Ahoj,

můj účet je asi zablokovaný, heslo k mému uživatelskému úču nefunguje a ani nreset hesla přes e-mail nezafungoval. Musel jsem si vytvořit účet nový - ale to mi zase nebudou fungovat statistiky nálezů - nemůžu použít svůj login, jelikož už existuje :o((.

Je to zvláštní, myslel jsem, že je to navázáno na login na geocaching.com - alespoň bylo v době, kdy jsem se tu registroval.

Nemůžu nikde najít odkaz na správce serveru nebo někoho, kdo by poradil. Poradíte Vy?

Díky předem

MerryG 

login na geocaching.cz nemá se statistikama na geocaching.com nic společného. A pročpak ho máš zablokovaný? .-)

Uživatel "merryg" není ani zaregistrovaný - musíš to udělat znova, pokud jsi tu od změny na serveru nebyl. Pak dej vědět, zda mám "meryg" smazat.

Choze

Jojo v lednu probehl prechod na jiny system o neco drive odstrizeni od gc.com. Stare ucty zanikly a je potreba se preregistrovat. O ztratu predchozich statistik se neboj.... asi uz stejne nebudou [:(] Nick uz ted neni vazany na geocaching.com. Tyto stranky s americkym serverem momentalne ani nijak nespolupracuji, ale snad zas casem v omezene mire budou. 

Zkusil jsem se přeregistrovat jako merryg ale hlásí to, že uživatel již existuje. Heslo jsem neměnil, ale nefunguje. Meryg je jen náhražka. Rád bych, aby zase fungoval původní login MerryG. Pak se může Meryg smazat. Poradíš prosím, jak na to?

Dík

MerryG 

Poslal jsem ti soukromou zprávu.

Choze 

Ha,

tak už se zadařilo. Nechtělo mi to jen sežrat mou e-mailovou adresu, musel jsem založit jinou.

Prosím o smazání uživatele meryg. Budu nadále používat svůj původní login.

MerryG

"meryg" smazán, jeho příspěvky převedeny na "MerryG"

Choze