Začátečníci

Ahoj,začínáme s geocachingem(hrajem ho asi 14 dní a je to super) ale rádi bychom hledali i s kolektivem či jednotlivci,at je větší zábava. Jsme ze ŠUMPERKU.

No, az se budete vyskytovat kolem Chrudimi nebo Pardubic, tak se ozvete :o)

Zkuste se zaregistrovat na geoseznamce. Hledají tam jak jednotlivci, tak tými.
http://geoseznamka.poklady.com/

Protože ste začátečníci, myslím si, že vetší zábava to bude bez kolektivu. Kolektiv má určitě vaše okolí vyloveno a těžko najdete takové, co by si to chtěli zopakovat.

No tak hledat s vicero lidmi je rozhodne lepsi nez sam. A nikde neni receno, ze se nemuzou pripojit i k nekomu ze Sumperka, kdo to tam ma vyloveno, a jezdit s nim na vzdalenejsi kese.

Zábava a lepší, slyšíte ten rozdíl?

ne! rozdil je jen v tom, ze jsou to dve ruzna slova. Kdyz jsem psal lepsi, myslel jsem zaroven i zabavnejsi. asi tak. Chodit sam mi rozhodne zabavnejsi neprijde.

Já rád chodím sám. Hodně rád. Ono je to dost individuální. :slight_smile:

Já rád chodím sám. Hodně rád.
Já taky. Nemám rád, když najde krabku někdo jiný, zejména u těch vtipně schovaných.

Zajděte si na event [cache]GC2E03V[/cache] třeba jen jako diváci. Ještě není stop stav. A zas tak daleko to nemáte. Určitě se vám tam dostane mnoho cenných rad a třeba tam najdete i někoho od vás.

Co lepší jednomu, druhému nedobře.

Kolik třešní tolik višní.

Kdokoli se opovažuje svůj pohled vydávat za dogma je pitomec.

Honny a vláček: moc pěkně napsáno :slight_smile:

Vážení, tohle není diskuze o tom, jestli je lepší chodit sám nebo v kolektivu. Laskavě se vyjadřujte k prvnímu příspěvku a to je hledání kolektivu pro společné hledání.

děkuju všem,co písli na příspěvek :wink: super,že lidičky drží při sobě :slight_smile:

díky za pozvání,rádi se připojíme (hraju to se 14let.synem)

moc díky za tip. rizhodně to zkusím..:slight_smile:

Škoda, že jste tak zdaleka :frowning: Hned bych se přihlásila…
Až budete vyrážet směrem na východ tak se ozvi.
Někdy se urvu sama (musím vědět dopředu), jinak mám sebou nějakého toho geoprcka…

ten event je dobrý nápad, doporučuji se podívat po okolních keších (kolem Šumperka), a některé nicky (jak autoři, tak časté lovce) zkusit kontaktovat naživo - na eventu motokáry mají účastníci na krku cedulku, takže hned víš, o koho jde.
Případně mohu doporučit Olomoucký event deskových her GC2HC01 Festival deskových her 2010 (Event Cache) in Olomoucký kraj, Czechia created by Keddie nebo procházku po ZOO GC2GNR7 (Va)nocni bloudeni v ZOO Olomouc (Event Cache) in Olomoucký kraj, Czechia created by miroslav.turek