Ahoj, všechny vás moc zdravím!
Předně bych ráda podotkla, že jsem žena a všude čtu, že geocaching je hra pro chlapy, tak netuším, zda nemám v tomto ohledu nějaké nedostatky ![]()
Tušila jsem, že něco takového jako geocaching existuje - tuším, že před pár lety jsem o tom možná zaslechla nebo četla, ale pustila jsem to z hlavy. Před třemi dny jsem ale vymyslela, že kamarádovi pošlu krabičku plnou drobností a jiný kamarád mi k tomu řekl, že to je jako geocaching bez chození a hledání. Nechápala jsem, vygůglila, začetla se a nadchla. Od té chvíle nedělám nic jiného, než hledám na mapkách cache, hltám články, jsem nadšená a divím se, jaktože jsem toto "hobby", zábavu, hru, neobjevila daleko dřív.
- tolik k úvodu.
Teď ten problém…
jednak přítele jsem nenadchla, ale myslím, že jen proto, že vlastně vůbec nepochopil o co jde.
Druhá věc… nemám žádnou GPS. Nemám ani peníze, za které bych ji koupila. V současné době máme takové chudé období ![]()
Ale plánuji koupi mobilu (resp. si ho nechat dát k narozeninám), takže jsem se chtěla zeptat, zda tady je moje šance, že budu moci začít hledat - existuje nějaký mobil s GPS, který by pro geocaching stačil?
(omlouvám se, pokud jsem úplně mimo, ale já technice moc nerozumím, spíš tak vaření :D:D:D)
Budu vám vděčná za všechny rady, případně i když mě namlsáte vašimi začátky - jaké to bylo, ta úplně první keška a výprava za ní atd.
Moc děkuji a snad mě nevyhodnotíte jako totální lamu, ale já se ve svém nadšení prostě musela přihlásit o slovo, protože mám pocit, že svou nevědomostí jsem přišla o spoustu zábavy a teď to chci dohnat.
Díky za názory.