Záchranáři TB/GC

Kamarádka z ciziny mi poslala odkaz na tyto stránky - http://www.tb-rescue.com

Co na to říkáte? Myslím, že je to dobrý nápad. Aby to ale mělo nějaký smysl, musí o těchto stránkách vědět co nejvíc kačerů.

Stručně a jasně vám o účelu tohoto webu řekne video zde: Thẻ - phim sex cổ điển

Tohle je hodně zajímavý projekt.

To určitě je, video je parádní :slight_smile: Jenom se obávám, že zvláště v našich končinách budou mít záchranné akce trošku hořkou příchuť a TB v keši s největší pravděpodobností nebude.
Ale pokud to pomůže posunout byt jenom jediný TB, tak to má podle mě smysl a může to být další okořenění geocachingu.

To máš bohužel pravdu. Díval jsem se na mapku jestli tam není nějaký předmět blízko mého bydliště a jeden je ve Slatiňanech (Traktorka cache). TB tam údajně trčí už 56 dní. Tu keš jsem odlovil někdy před měsícem a nebylo tam vůbec nic. Všichni píšou ownerovi do listingu, že tam není, ale píšou mu to česky … Na tento web mu napíšu anglicky, že tam prostě není, ať si ho dá jako "missing".

pěkný nápad bohužel některé TB a GC jak tu bylo psáno se asi nikdy nenajdou viz moje CACHE - GC20PHA po 3 dnech od schválení ukradena i s Coinem a nikdy se nic z krabky nenašlo bohužel a i na tom webu je na moji kešce dán příkaz na záchranu ale pochybuju že se někdy něco najde.

Jasný, s ukradenými předměty nic neuděláme, tady jde spíše o předměty, které jsou umístěny v keších s velmi mizernou návštěvností, buď z důvodu náročnosti odlovu nebo neoblíbenosti. Díky těmto stránkám by tam mohl někdo vyrazit a předmět vyzvednout. Za záchranu předmětu máte bod a my body rádi, že? :wink:

Jen házím do TOP, aby si toho všimlo více kačerstva :wink:

Rád bych se o tomhle dozvěděl víc, ale linky, co jsou na začátku nefungujou…

Oba linky jsou funkční.

Obávám se, že když má někdo geocoin doma ve vitríně na stojánku, nic ho nezachrání.

To je jasný. Jak jsem psal předtím, tady jde spíše o předměty, které jsou umístěny v keších s velmi mizernou návštěvností, buď z důvodu náročnosti odlovu nebo neoblíbenosti. Díky těmto stránkám by tam mohl někdo vyrazit a předmět vyzvednout.