To určitě je, video je parádní Jenom se obávám, že zvláště v našich končinách budou mít záchranné akce trošku hořkou příchuť a TB v keši s největší pravděpodobností nebude.
Ale pokud to pomůže posunout byt jenom jediný TB, tak to má podle mě smysl a může to být další okořenění geocachingu.
To máš bohužel pravdu. Díval jsem se na mapku jestli tam není nějaký předmět blízko mého bydliště a jeden je ve Slatiňanech (Traktorka cache). TB tam údajně trčí už 56 dní. Tu keš jsem odlovil někdy před měsícem a nebylo tam vůbec nic. Všichni píšou ownerovi do listingu, že tam není, ale píšou mu to česky … Na tento web mu napíšu anglicky, že tam prostě není, ať si ho dá jako "missing".
pěkný nápad bohužel některé TB a GC jak tu bylo psáno se asi nikdy nenajdou viz moje CACHE - GC20PHA po 3 dnech od schválení ukradena i s Coinem a nikdy se nic z krabky nenašlo bohužel a i na tom webu je na moji kešce dán příkaz na záchranu ale pochybuju že se někdy něco najde.
Jasný, s ukradenými předměty nic neuděláme, tady jde spíše o předměty, které jsou umístěny v keších s velmi mizernou návštěvností, buď z důvodu náročnosti odlovu nebo neoblíbenosti. Díky těmto stránkám by tam mohl někdo vyrazit a předmět vyzvednout. Za záchranu předmětu máte bod a my body rádi, že?
To je jasný. Jak jsem psal předtím, tady jde spíše o předměty, které jsou umístěny v keších s velmi mizernou návštěvností, buď z důvodu náročnosti odlovu nebo neoblíbenosti. Díky těmto stránkám by tam mohl někdo vyrazit a předmět vyzvednout.