Zachraňte Event

Ahoj všichni. Pokud byste nevěděli co dělat v sobotu 16.5., dovolím si upozornit na event Létající kačer. Trošku jsem doufal ve větší účast a při současném stavu odhlašovaných účastníků mám velké pochybnosti o smysluplnosti organizace. S aktuálním počtem účastníků už na slibované slevy letů nedosáhnu a mám i trošku problémy s účastí letounů, které jsem na tento víkend pro vás zapůjčil.
Nerad "vyhrožuji", ale když už jsem do toho tu energii vložil a vypadá to, že by i počasí mohlo vyjít, nechtěl bych akci rušit.
Takže hlašte se a hlavně přijeďte.

Letadýlka já moc rád, bohužel už na ten víkend něco mám, nemůžu dorazit ani na otočku na čumendu. Nahoru by se mi asi stejně nechtělo, teď na jaře toho budu mít nalítáno až až :slight_smile:
I přesto - můžu poprosit o orientační cenu za hodinu a jednu osobu v Z-43?

Mohl bys publikovat ceny?

V tento den je v planu 5 eventu, z toho 2 CITO… podle me se kacerska verejnost hodne rozprskne… :frowning:

Mel bych o letadylka zajem, ale uz jsem zahackovan prave na jednom z CITO …
Skoda!!!
M.

Ceny beze slev jsou
Z43 90,-Kč/min. pro 3 osoby (platí se vždy plné, i neobsazené ledalo)
L-13 950,-Kč/15min. pro 1 osobu, každá minuta navíc při létání v termice 14,-Kč
L-13SE 60,-Kč/min. pro 1 osobu

Protože podle leteckého zákona aerokluby NESMÍ provádět vyhlídkové lety, je to zařízeno jinak, takže se zájemce nesmí leknout, že se činnost, která se vyhlídkovému letu nápadně podobá ;), nazývá úplně jinak a je potřeba sepsat nějaké papíry.

zvážím to a zkonzultuji spoluúčast :slight_smile:

I kdyz musim jet jinam, tak aspon na par hodin se tam urcite ukazu, uz se tesim na letadelka :wink:

Letadylka a letani miluju, ovsem tenhle event je pro me z ruky. :frowning: Kdyby byl zajem o parasutisticky event, mam moznost domluvit… :wink:

Děkuji všem, kteří se rozhodli tuto akci podpořit. Začínám být opět optimista :).
Kolize termínů mě také mrzí. Schválně jsem to publikoval s velkým předstihem, aby se autoři dalších akcí mohli přizpůsobit. Když se dívám na plánované Eventy tohoto roku, někdy mám pocit, že jde o jakési truc akce, kdy se jednotliví kačeři snaží odlákat účast od eventu organizovaném někým, koho nemají v lásce. Teď nemluvím o tom svém, ale obecně.
Ale třeba jsem už paranoidní a sešlý věkem a je to úplně jinak.
Každopádně se na všechny těším.
P.S. v pozvánce na Event to sice neuvádím, ale pokud by byl enormní zájem, mohu zkusit zajistit i horkovzdušný balón. To je ovšem o trošku jiných penězích (cca 11 tisíc pro 4 lidičky).

Dovolím si reagovat, protože pořádám ve stejný den event na západě… myslím, že je to natolik daleko, aby jsme si nekonkurovali… stejně tak ostatní eventy toho dne mám daleko, takže asi tak…

Opakuji - nechci nikoho napadat, kritizovat, polemizovat. Nekomentuji ani termín konkrétně svého eventu, ale celkový obrázek, jak se mi jeví, když se podívám do kalendáře eventů tohoto roku.
Howgh!

A ještě doplnění s tím balónem. Možná jsem to nenapsal správně. Balón umím zajistit, mám velmi dobře nastaveny vztahy s jeho majitelem. Pokud tedy nemá v uvedeném termínu již něco nasmlouváno, 100% balón poskytne. Takže jestli jsou nějací vážní zájemci, napište a hned zvedám telefon a zajišťuji.

to ne, jen tech eventu je tooolik - kor ted na jare a v lete - ze proste kolize nastanou.

Přesně tak… i já jsem volil datum tak, aby nebyl event nikde poblíž… Ne každej svolavatel se ale podvá dopředu kdy kde co je, případně nedá svůj do plánovaných…

Předpověď počasí se opravdu velmi dynamicky mění. Jen za tento týdej jsou teploty v rozmezí 8 - 28°C, sluníčko - bouřky - zataženo - trvalý déšť.
Takže poslední a závazné rozhodnutí - Event se koná! Nezbývá než doufat, že nám geocachingové i letecké božstvo bude nakloněno a počasí vyjde. Všichni, kterým záleží na zdárném průběhu akce, musí v pátek večer obětovat těmto božstvům nejméně 1ks 10° piva nebo jiného alkoholu v této kalorické hodnotě (obětování se provádí vylitím nápoje do hrdla kačerova). Na všechny se těší mtauf a Ed&Kat