Najde se tu nekdo z Jablonecka nebo liberecka, kdo zacina lovit? Nebavi me porad courat venku jen s mp3 na usich:)
Cauko, prispevok sice skor patri do sekcie hleda se spolecnost - ale najlepsie je, ked skusis navstivit nejaky miestny event a hned spoznas kopu miestnych cacherov ![]()
No eventy jsou sice skvělá věc, ale to by se člověk načekal… Například v Praze a okolí MB se bude první event konat až 29.3. v Praze - Velká geohra Mafie. Na Liberecku si nejsem jistý, ale myslím, že tam není teď plánováno vůbec nic.
Ty pises o aktualnom stave prihlasenych eventov na gc.com, dovtedy sa ich este spusta objavi…
Eventy se zveřejňují 3 měsíce dopředu, jestli se nepletu, ne?
eventy se zverejnuji maximalne tri mesice dopredu. ![]()
Maximálně 3 měsíce, minimálně 2 týdny před… viz GuideLines
Aha, tak to jsem si trochu popletl. Děkuji za upozornění ![]()
Tak to už se těším na vyrojení nových eventů ![]()
Možná je nejlepší řešení napsal přímo majitelům okolních keší. Nebo prostě projet na netu okolní keše a kontaktoval kačery s malým číslem.
Pokud vím, a to bych skoro určitě věděl, tak se nic oficiálního jako event v Liberci nechystá. Ale společné odlovy v kolektivech se občas pořádají a není těžké najít si v logu keší v okolí některé začátečníky.
Prásknu třeba Tocru, a ten navíc nemá GPS, takže by třeba někoho do party bral.
Já, já, já … se dobrovolně hlásím. Taky mě nebaví chodit samotnou. Bych ti písla třeba na ICQ či skype, ale jak sem si všimla, tak nic z toho nemáš vyplněné … tak kdyžtak písni, moje ICQ tam je i mailovka
takže budeme moc vyrazit společně
To se tu najednou objeví začínajících kačerů, když se Buik1 tak hlásí ke společným procházkám ![]()
Já bych se také hnedka přidal
Škoda, že Liberec je pro mne trochu daleko ![]()
Jeste ze do Liberce koukam pres kopec:)
Ano, v Jablonci event jeste nebyl, co ja si pamatuji. Neni nic jednodussiho nez zabukovat hospodu, a nejaky udelat ![]()