Zacinajici kacer z liberecka?

Najde se tu nekdo z Jablonecka nebo liberecka, kdo zacina lovit? Nebavi me porad courat venku jen s mp3 na usich:)

Cauko, prispevok sice skor patri do sekcie hleda se spolecnost - ale najlepsie je, ked skusis navstivit nejaky miestny event a hned spoznas kopu miestnych cacherov :slight_smile:

No eventy jsou sice skvělá věc, ale to by se člověk načekal… Například v Praze a okolí MB se bude první event konat až 29.3. v Praze - Velká geohra Mafie. Na Liberecku si nejsem jistý, ale myslím, že tam není teď plánováno vůbec nic.

Ty pises o aktualnom stave prihlasenych eventov na gc.com, dovtedy sa ich este spusta objavi…

Eventy se zveřejňují 3 měsíce dopředu, jestli se nepletu, ne?

eventy se zverejnuji maximalne tri mesice dopredu. :slight_smile:

Maximálně 3 měsíce, minimálně 2 týdny před… viz GuideLines

Aha, tak to jsem si trochu popletl. Děkuji za upozornění :slight_smile:
Tak to už se těším na vyrojení nových eventů :slight_smile:

Možná je nejlepší řešení napsal přímo majitelům okolních keší. Nebo prostě projet na netu okolní keše a kontaktoval kačery s malým číslem.

Pokud vím, a to bych skoro určitě věděl, tak se nic oficiálního jako event v Liberci nechystá. Ale společné odlovy v kolektivech se občas pořádají a není těžké najít si v logu keší v okolí některé začátečníky.

Prásknu třeba Tocru, a ten navíc nemá GPS, takže by třeba někoho do party bral.

:slight_smile: Já, já, já … se dobrovolně hlásím. Taky mě nebaví chodit samotnou. Bych ti písla třeba na ICQ či skype, ale jak sem si všimla, tak nic z toho nemáš vyplněné … tak kdyžtak písni, moje ICQ tam je i mailovka :wink: takže budeme moc vyrazit společně

To se tu najednou objeví začínajících kačerů, když se Buik1 tak hlásí ke společným procházkám :smiley:

Já bych se také hnedka přidal :smiley: Škoda, že Liberec je pro mne trochu daleko :frowning:

Jeste ze do Liberce koukam pres kopec:)

Ano, v Jablonci event jeste nebyl, co ja si pamatuji. Neni nic jednodussiho nez zabukovat hospodu, a nejaky udelat :wink: