zadání souřadnic GPSMap 60CSx

Zdravím, možná jsem blbec, ale už 14 dní nemohu přijít na to, jak se do této GPSky zadávají konkrétní souřadnice. Vždy mě nabízí pouze nějaká místa a body, ale já chci jen mechanicky zadat souřadnice. :frowning:
Předpokládám, že to půjde a že jen nejsem schopný to najít.
Díky za každou radu.

Tlacitko MARK ti ukaze aktualni souradnice, ktere si muzes prepsat a ulozit :slight_smile:

Tady je manuál, na straně 11 je popis.

http://www8.garmin.com/manuals/GPSMAP60CSx_OwnersManual.pdf

Díky moc. K týhle možnosti jsem se taky dostal, ale nějak jsem to přešel. Dají se pak ty souřadnice vložit do nějaké nové trasy, kam chceme? Abych se přiznal, moc s tím ještě neumím. Víte, jde mi o to, když vim souřadnice cache, tak aby na ně GPSka navigovala. Stejně, jako když si u GPSky v autě zvolím adresu, kam chci navigovat. Zkrátka, když jdeme na cache, tak jen příjdu do té lokality, kde se nachází a podle toho, jak se mi hýbou souřadnice chodíme sem a tam :smiley:

Tak už se to asi pořešilo. Díky všem za rady a za odkaz. Zdráhal jsem se předtím fórum vyzkoušet, abych nebyl za vola. Ale jste parádní. Díky.:slight_smile:

No, uložíš si souřadnice keše jako bod a naviguješ na něj.

Ale pozor, na to, aby to bylo použitelné se šipkou, tak je nutné navigovat mimo silnice !!!