Když chcu třeba v nejakém okolí nebo na nějkém ostrově zadat třeba všech 100 kešek co jsou v mapce ,nejde to nějak najednou ? protože 100 keši posilat po jedné do GPS to je na zbláznění.
A kdyby šlo ještě třeba o každé (nějak jednoduše) vytiskout - název, kod keše,velikost, teren a obtižnost.
Jde o to že když někdy nekde pojednu pryč a nevím kde všude budu , tak si to všechno naházím do GPS a bude to dalko jednoduchší.
Všechno, co píšeš, samozřejmě lze realizovat. Ťukat ručně každou kešku do GPS, to bych se zbláznil i já. Otázkou je, co máš za přístroj, jaké programy používáš a podobně.
mám garmin eTrex legend HCx
souřadnice posílám kliknu na send to my GPS (akorát sem si stáhnul z garminu.com nějaký plug-in a vpohode to posilam akorat je to dost casove narocne
a kdyz jsem sel na trochu vetsi pocet kesek tak sem si je vsechny natahl do GPS a za¨kladní info zkopiroval do wordu ale trvalo to nekolik hodin nez sem to vsechno udelal
http://gctour.madd.in/ jak jsi mi doporucil adresu nejde mi to nainstalovat (zkousel jsem opera exploer a mozila)
to není možny… co jsem jediný, kdo tlačí data do GPS tak, že si stáhnu loc soubory, naimportuji je do GeoGetu, stáhnu jejich data přes GJ, exportnu to do gpx, otevřu v MapSource a tam vyberu body/kešky co mám v plánu a ty pošlu do GPSky?