Zadní strana CWG v otevřeném formátu?

Ahoj,

nebyl by někdo tak laskavý a nepřevedl vzor zadní strany CWG z formátu pro Corel Draw! do něčeho co lze otevřít na Linuxu? EPS, SVG? Případně i PNG by potěšilo.

Ať hledám jak hledám, tak jsem našel jen stránku: http://www.volny.cz/jpa/geocoin.html

Díky moc :slight_smile:

Tak uz mam png od Jakuba Havlika: diky :slight_smile:

Tak já bych pro zmenu potrebovala prevest tu predni stranu. Mam ji jako navrh v .pdf a potrebuju ji vlozit do klasickeho dokumentu ve Wordu jako obrazek, abych mohla udelat karticky k CWG. Bohuzel zatim jsem neprisla na to, jak. Pokud by byl nekdo ochotny pomoct, budu rada. Soubor muzu poslat na mejl.
Diky za pomoc

V podobných případech používám následující postup: PDF soubor otevřu, zvětším do velikosti, kterou potřebuji, stiskem kláves Alt a PrintScreen uložím aktuální okno do schránky windows, otevřu nějaký program na obrázky (stačí i malování ve windows), vložím ze schránky, vyříznu část, kterou chci a uložím jako obrázek ve formátu, který potřebuji (jpg, bmp apod.).

Super, dekuju, snad se mi to podari dat dohromady podle predstav… :slight_smile:

Cas bezi jako voda, problem pretrvava. Byl by nekdo disponujici Corelem ochotny prekonvertovat soucasne verze souboru (rub, lic a vzor pro kartu) z cdr do svg?

Diky moc.

Zkusil jsme to vyexportit z corelu do svg, vysledek prikladam. Coreli export do svg si moc dobre neporadi s textem na krivce. Zkuste to nekdo, co to udela.

Já jsem zrovna v práci, ale k večeru dorazím domů a taky to zkusím. Tedy pokud nebudete spokojení s tím od Pehana.

Nejlepsi zkusenosti mame z prevodem pres pdf format. Problem pri prevodu delaji take tahy, takze prikladam logo v pdf kde jsou tahy prevedeny na krivky. Idealni podklad pro vyrobu CWG :slight_smile:

Tak jsem si s tim chvilku hral. Zrovna rub vypada OK, byt to muze byt jen tim, ze sem se v nem narozdil od zbylych dvou nesnazil "hrabat". Nejvetsi problem mam s uchycenim nicku na modre okruzi, byt nelze vyloucit, ze neco delam spatne ja. Vektorova grafika nikdy nebyla moje silna stranka, jakozto programator sem rad, ze se jakz takz nejak poperu s rastry.

Jak je v originale resen napis "VASE JMENO"? Me se ukazuje kazde pismeno jako samostatny objekt a nevim, jestli to nemuze byt duvod dalsich problemu.

Jinak pro pripad, ze by to melo jakoukoliv vypovedni hodnotu: hraju si s tim pod Win 7 Ult x64 v Inkscapu (GNU GPL - http://inkscape.org/).