Ahoj, chtěl jsem poprosit někoho, kdo se bude vbrzku (cca do Vánoc) vracet domů z USA, jestli by nebyl tak hodnej a nemohl by mi přivézt klip na opasek na Garmin GPSMAP 60 Cx/CSx. Tady za něj chtějí 370 Kč. Pokud by byl za min nez 8-9$, tak bych prosil dva.
Najde-li se nějaký dobrák, platím nejspíš v korunách, ale není problém koupit valuty (mám nějaký Eura). Jsem z Prahy.
Děkuju
Zbyněk 602609289
Docela by se mi už taky hodil nový, z toho původního už mi gpska vypadává, nebýt toho, že provlíkám šnůrku za poutko u kalhot už bych jí asi 30 krát ztratil, není nějaká lepší možnost uchycení, než tenhle klip?
Myslím, ten co jsem dostal zdarma k GPS;)
taky se hlasim, rozpad se mi v nejnevhodnejsi dobu v bazine v norwichi…predem diky!
ten klip má jednu vadu - při zacvakávání GPSky do klipu se tlakem obrušuje zobáček, který pak GPS aretuje v držáku. Čím méně "ostrý" ten zobáček je, tím menším tlakem lze GPSku z klipu nechtěně vysunout. Obvykle se mi to dařilo když jsem šel do podřepu a GPS jsem měl na opasku na boku a mírně vpředu. Od té doby dávám GPS na klip mírně dozadu, nebo na pásek batohu u ramene.
První klip mně odešel po necelém roce. Druhý mám dodnes. Životnost jsem mu prodloužil tím, že při zasouvání GPS současně zmáčknu na chvíli čuflík na uvolnění GPS. Pokud nezapomenu ![]()
Ja bych to asi zkousel koupit na ebay.com …stoji to tam par dolaru. Ja si tam nedavno koupil http://garmin.cz/index.php?section=2001&category=outdoor&sub_category=outdoor_mapove&view=detail&product=239 a jsem z toho nadsenej. Cena ? 5$ + 5$ postovny ![]()
Ja se prave chtel vyhnout tomu + 5$ postovny. Kdyz to nekdo hodi do kapsy a tady mi zavola, tak si nekam prijedu a je to doma. ![]()
Ja tedy nevim, 5 USD je na nase 100 korun? Jestli je to tak, je snad levnejsi si to nechat poslat z Emeriky, nez pro to nekam jet.
Pokud pojedes autem, a budes pocitat 6 korun za km, nesmis ujet vic nez 16km, aby se to vyplatilo
Tj. 8 tam a 8 zpet.
Jasne, uz vidim tu namitku, preci pojedu tramvaji, mam litacku
… Ale to nepocitam cas. Kdyby se cas meril penezmi, rekneme smesnou cenou 300 / hod, nesmelo by ti to zabrat vic nez 20min.
Čím že to jezdíš, tankem ??? ![]()
ta ztrata casu vznikne i postou: nejsem doma, musim na postu, projedu prachy/cas, prostojim sileny prachy/cas na poste ![]()
taky fakt, asi si to zkusim objednat z ebaye, tak pokud to nekdo chcete taky tam mi napiste prez profil
no prostě to vyjde oboje nastejno, tak nevím co řešíte ![]()