žádosti o archivaci

Právě mi mailem přišlo upozornění na změnu u blízké cache:

Je to normální? Neměl bych třeba požádat o archivaci cache "Vodník", protože bez komerčně prodávaných potapěčských pomůcek se nedá odlovit? :slight_smile:

možná si chce v dané lokalitě založit vlastní keš…
ikdyž na druhou stranu nevím, jestlim je hra funkční na operačním systému Linux. Asi by měla jít, je to dělané ve flashi…

:slight_smile: Na Vodnikovi jsem sice ještě nebyl, ale z listingu jsem měl dojem, že je v osmi metrech, a že by to tudíž mělo jít i na nádech.

To je ale blbost. Cítím, že Fotříkovi jde o to, že hra vyžaduje Shockwave, a ten není k dispozici pro Linux. Řekl bych, že komerční keš je definována trochu jinak.

Pekna hovadina. Chtelo by to archivovat vsechny kesky, protoze k jejich odlovu je potreba podporit komercni subjekty, vyrabejici GPSky, pocitace, dopravni prostredky…zpatky na stromy.
Ale jako vtip to bylo dobry… :frowning:

To ne, zrusit by se mely vsechny cache, protoze na jejich odlov potrebujes komercni gpsku, anebo prinejmensim komercni papirovou mapu B)

Holt linux jednou rulez (treba aplet pro vypocet Computationally Intensive II na nem frci 10x rychlej), ale nekdy taky holt linux sucks, coz linuxari (obecne, ted nemluvim o Fotrikovi) dost nelibe nesou;)

To je psina :smiley:
Vzhledem k tomu, že uživatelé Linuxu mezi námi "běžnými smrtelníky" užívajícími PC tvoří menšinu (soudím i podle systému lidí přistupujících na oba mé weby), tak by se stěžovatel měl obrátit na ministryni Stehlíkovou:D

Daleko podivnější by bylo, kdyby k získání souřadnic byla potřeba aplikace nefungující v těch zlých woknech;)

Takže: jednak Shockwave v Linuchu jede, přes wine. Je to první odpověd Gůglu na linux shockwave.

Jak už jsem dnes řešil se Stilgarem: otázka toho, že nějaký výrobce dodává SW, ovladače (cokoliv) pouze pro Win je pro nás linucháře trošku bolavá a rádi při ní startujeme. (Neřešte prosím co rulezz a jaký je ten linuch menšinový šit. Prostě ho někdo používá a tečka.)

Fotřík dal AFAIK jen upozornění na Needs maintenance, kde strašil s archivací. Autor (mimochodem to je jeho první cache) vše opravil a jede se dál.

Muj log byl trochu unahleny, ale jak uz pise Stepan, slo jen o log Needs Maintenance, takze zase az tak moc ne. S autorem jsme si to pak vyrikali a vyresili. A i kdybych treba reviewera pozadal, vubec bych necekal, ze by mi automaticky dal za pravdu, ale posoudil, jestli mam pravdu nebo ne a pak se nezavisle rozhodl. A ja bych takove rozhodnuti akceptoval!

Takze Mimon_teame, co takhle priste jako chlap me na takovou diskuzi upozornit a ne to resit za mymi zady? :expressionless: