Zdravím, mám takovou zlý, nepěknou věc. Nemohu se nijak spojit s jedním kačerem, který již přes 5týdnů zadržuje náš geocoin. Již jsem dotyčnému kačerovi přes geocaching poslal 4 zprávy na které nijak nereagoval. Přitom vidím, že kačer za posledních 14dní logoval kešky.
Strlan buď v klidu,někdy to trvá i rok než coin vymelduješ a nechci tě nijak strašit ale stává se to čím dál častěji že se i ztratí. muze zmizet a objevit se třeba i za rok či dva.
A kolik že jsi mu poslal zpráv? já tomu poslednímu takykacerovi poslal 78 mailů než se ledy hnuli. přeju hodně štěstí
hoj, já měl obdobný problém. přes 3 měsíce měl jeden kačer náš GC, na meily nereagovat přitom nové kešky logoval. zkusil jsem mu napsat NOTE do logu jeho GC - taky nic. nakonec jsem si dal tu práci, prošel jeho logy a hledal zda někdy nelovil s někým jiným. Bingo, lovil. Napsal jsem tomu druhému kačerovi a ten odpověděl, že vzkaz předá. Za dva dny byl náš GC v nové keši. přeji hodně štěstí
To je dobrej nápad, to asi vyzkouším. Je pravda, že předtím se taky zdržel u jiného kačera přes měsíc. Tak jsem pátral přes facebook a seznamky a našel, tak poté se taky ledy hly.
Tak dnes uživatel Miliens připsal na své konto dalších 7 ulovených keší. Samozřejmě náš geocoin nezalogován. Napsal jsem již pátou zprávu tomuto uživateli. Stále bez odezvy.
Již se mi podařilo napsat jednomu uživateli, který byl údajně s dotyčným uživatelem na odlovu jedné kešky, tak snad se upozornění sejde s úspěchem.
Mně taky 2 TB ([tb]TB44P5B[/tb] a [tb]TB3M0Y2[/tb]) zmizely z povrchu zemského, nikdo o nich neslyšel a pravděpodobně už nezbude, než se smířit s tím, že už se neobjeví. Bohužel jejich cesta byla dost krátká…
Člověka to celkem demotivuje poslat něco dalšího, ale nenaděláme nic.
My jsme schválně našemu geocoinu nahnali nějaké km, že putoval ještě s námi. Od té doby, co jsme ho pustili do světa, tak moc dál nenaputoval. Holt, co si člověk neudělá sám, to nemá.
Já tahám Tb z jednoho amíka už skoro rok,ani na jeden vzkaz se neobtěžoval odpovědět,nakonec jsem si ho vyhledala přes Tripadvisor a napsala mu i tam,ale stejně žádná odezva:| nezbývá než doufat,že jednou se zadaří a třeba ho posune dál.
Amerika je peklo! Jakmile doputuje cestovatel do země svobody, samou radostí zmizí. Vím to od bratra a nekolika dalších kamarádů. Bohužel i můj GC dorazil do Minesoty tak jsem zvědavej. Na druhou stranu mít u sebe nějaký GC nebo TB tři týdny není problém. Spousta keší jsou mikrošky a do spousty bych cestovatele nedal. Jednou jsem měl TB skoro tři měsíce, než jsem našel kešku, kam se vešel. Jindy jsem voložil GC v Děčíně do naprosto bezpečné keše a stejně zmizel. (docela jsem měl tehdá výčitku) Asi nejlepší je svého cestovatele rovnou "oplakat" a mít radost z každé keše, kam se náhodou dostane.
Bohužel kešuje minimálně má celkem jen 34 keší,a co jsem tak vyčetla tak maximálně se synem.A keš z které vzal moje TB,tu odlovil v rámci nějaké pracovní akce v Praze.
Tak už se ledy hly. Sice jsem musel kontaktovat ještě druhého uživatele, který byl společně na odlovu s dotyčným zadržovatelem. Zatím tedy jen zpráva, že upozorní dotyčného, aby nezadržoval, tak uvidíme, jak se věci vyvinou.