Zahraniční fóra

Rád bych požádal některou kačerku či kačera o odpovědi na několik otázek týkajících se zahraničních diskusních fór.
Zde jsou otázky:

1. Sleduje někdo diskusi na zahraničních fórech?
  2. Jaká témata se nejčastěji vyskytují?
  3. Mohli by jste porovnat úroveň našeho českého fóra s těmi za hranicemi?

Doufám, že se najde někdo, kdo tyto otázky rád zodpoví. Myslím si, že by to mohlo být zajímavé srovnání.
Pokud by ovšem přišlo toto téma zbytečné, smažu ho. Ovšem nevím jak. :slight_smile:

Myškin

Vlákno může smazat jen správce…

Co jako se chceš dozvědět? Jestli tohle CZ forum je nejlepší či co? Stačí se podívat na fora "spřátelených" GC českých serverů a zjistíš, že je to tam v podstatě stejný. SK asi taky zvládneš sám a co jsem koukal na fora v ruštině, je to hodně podobný. Prostě kačeři mají asi všude na světě hodně podobný problémy…

1. sleduji a ucastnim se fora Geocaching Colorado
  2. temata jsou ruzne, od organizace eventu, po zajistovani povoleni umisteni kesi az po zajimavosti z GC, no ruzne veci.
  3. porovnani s timto forem by nevyznelo pro nas moc priznive. Jen na okraj - neexistuji tam flame vlakna, nikdo si opravdu nestezuje na blbosti (treba zakladani kese novacky, naopak motivuji k ucasti ve hre, event. radi co a jak). Prispevku tam opravdu denne moc nepribyva, ale to jen diky tomu, ze se tam nedebatuje o blbostech.

Je mi ale jasne, ze toto vlaknu speje k dalsimu flamu. ;):wink:

Sobiku, tomu ani ty sam nemuzes verit. ;):wink:

Skutečně mi jde jen o porovnání. O nic víc. Domnívám se, že podobná otázka zde ještě nepadla a pohled přes hranice by mohl být zajímavý. Zajímá mě co třeba probírají v sousedním Německu. Nebo také se tímto způsobem dozvědět jaká je úroveň fóra země jako ČR kde je tak velké množství keší a tak velká skupina aktivních kačerů.
P.S. Napadla mě v souvislosti se slovem flame taková hříšná myšlenka, že kdyby se zde diskutovalo jen o tom co je opravdu nutné, že by zde bylo mrtvo. :smiley: Ale to je poznámka opravdu na okraj. :smiley:

Že ses vůbec ptal. Jako vždy na tomto fóru tě půlka lidí odsoudí že jsi se vůbec ptal, nebo ti aspoň odpoví jak matláci.