Zájem o adopci

Problém je třeba v tom, že někdo má kešku měsíce disable, a drží místo aniž by s tím něco dělal. Na žádosti o obnovu nebo adopci, případně archive vyloženě kašle. A zbytečně blokuje dobré místo. příkladem může být [cache]GCXK9G[/cache].

tak to je přesně to o čem jsem psal výše…

no ale to uz jsi zase uplne nekde jinde. tady resime ty zle, osklive ownery, co kes archivuji místo toho, aby ji dali k adopci. o disablu nepadlo ani slovo :D.
u takhle dlouhych disablu musí zasahnout reviewer.

Ja jen ukazal na jednu z možnosti, jak nekteri uvazuji. Ja v tom problem nevidim, ale ten, ktery by se rad ujal nejake zanedbavane kese, ale nemuze, ten problem videt muze. Jen jsem na to upozornil mimaci, tak nevim, proc me obvinujes z nejakeho vyvolavani problemu.

ale hlavne mimo jiné zasirame i mnou vlakno, ktere ma slouzit uplne necemu jinemu. takze to zopakuju

[b]MIMACI HLEDAJI KES K ADOPCI

POKUD NĚKDO TAKOVOU V PRAZE NEBO V OKOLI DOBRISE MATE, OZVETE SE JIM - viz první prispevek.

[/b]
konec hlaseni :wink:

edit k-lord: protože jsi napsal, ze v tom je problem. :slight_smile:
a ze problem je v tom, ze někdo archivuje kes a nenabidne ji k adopci. a proto ze jsi napsal, ze je honic zakladacich bodu. a o zanedbane kesi z tve strany nebyla prazadna rec.
az ted :wink:

o zanedbanych kesich mluvila mimaci (kdo nema cas je spravovat apod.), tak jsem se k tem kesim vyjadril. A nepsal jsem vubec, ze vsichni, co archivuji, jsou honici bodu. Zase se nesnaz ze me udelat nejvetsiho flejmistu GC. :D:D;)
Tady slibuji, ze uz koncim. ;););):wink:

Soukromý názor:

Já bych (v případě nouze) dala k adopci pouze takové ty obyčejné keše = zajímavé místo, listing víceméně odněkud zkopírovaný, celkově bez vlastního know-how.
Ty originální bych v žádném případě nikomu nedala, protože je to můj nápad na který jsem náležitě pyšná. A sobecky si ho chci ponechat v profilu, byť třeba archivovaný.B)

k-lord: tak ja sem jenom pro poradek jeste zkopiruju, o cemu ses vlastne vyjadril:

jestli jsi mel na mysli uplne něco jinehoho, tj.disablovane neudrzovane kese, sorry, ale ja to tam nevidim :slight_smile:
flamer nejsi (flame je hadat se napr s kaotem a vzajemne si vytrhavat vetu z kontestu :slight_smile: a co teprve takovej jarry a solipso…), jen mas zrovna obdobi, vyjadrovat se k uplne vsemu. to se stava. JA to chapu :D. jen jsi tentokrat napsal koninu a někdo ti ji omlatil o hlavu :wink: :smiley: