zajímavá chyba

Tak jsem dnes u jednoho už dříve staženélho waymarku (Wifi spot Starnet v Budějovicích) našel listing Špilberku. Ale dál to pokračovalo jako původní. Prostě se to nějak smotalo dohromady. Neřešil jsem to a smazal jsem to, wifi stejně logovat nebudu (nemám na čem) a Špilberk si někdy stáhnu znovu. Jen by mě zajímalo, jak se to mohlo stát.

Web waymarku je napsany spatne, a obcas se v listingu waymarku objevi nejake ‘smeti’. To smeti jsou obvykle nejake netisknutelne znaky, takze nejsou tak okate. Pravdepodobne jim nekde preteka v pameti buffer. :wink:

A jeden cas se tam v tom preteklem bufferu objevovaly dokonce i cele casti cizich listingu. Takze je klidne mozne, ze se ti tam ten kus ciziho listingu kdysi takhle dostal.

Je to možné, ale myslím, že dřív to bylo dobře. Protože teď jsem tam měl skutečně bod nazvaný Špilberk mezi Budějovickými. Kus listingu Špilberku i s obrázkem a pak už Wifi spot Náměstí Př.Ot. II. Původně jsem tam měl ten spot.
Ale jak jsem psal, neřeším to a smazal jsem to.
Že je web napsaný špatně, mě nepřekvapuje.
Kdyby tam dali alespoň možnost číst orientaci fotky z Exifu, nebo tlačítko na otočení. Já vidím fotku správně (protože prohlížeč vezme orientaci z exifu a tam ji poznamená už foťák) a nahraju ji otočenou. A nezbývá než ji smazat a nahrát novou otočenou natvrdo.