zajímavosti na trase olomouc - jeseník

Zdravím kačeři,
chci vás požádat o doporuční nějakých zajímavých keší na trase Olomouc - Mohelnice - Šumperk - Jeseník, které by stály za odlovení cestou na služební cestu.
Díky :wink:

Urcite Zamek Velke Losiny a Ramelmayr(Loucna nad Desnou)..Pripadne Kaplicka Bludovak II. Zadna z nich neni daleko od cesty (parkoviste), takze na sluzebku jak delany.

Koukam, ze se tam ted objevili dve novinky Obec Velke Losiny a Obec Loucna nad Desnou …SAFRA A JA TAM BYL NA SILVESTRA NA LYZICH :expressionless:

Obec Velké Losiny a Obec Loučná nad Desnou už na Silvestra byly 3 dny publikované …:wink:

Jel jsem chvíli po publikaci kolem, smůla.

Ale já bych se šel podívat do Rapotína do veteram muzea/skanzenu, viz [cache]GCXT3W[/cache]

Několik kešek tam odlovenejch máme, záleží jak spěcháš. Taková jednoduchá a rychlá je třeba [cache]GC1GGZK[/cache] nebo [cache]GC1BHZ0[/cache].

Jinak pěkny je to v okolí Mladče ([cache]GCQGJT[/cache],[cache]GC10CZE[/cache],[cache]GC1Z9KG[/cache],…), ale to už je na trochu delší procházku.

Nic až tak extra mě nenapadá a dál za Šumperkem už nevím vůbec.

Publikovane byly..ale ja tam byl uz 27.12. a tak propadly pripravou :frowning:

Chce sice domaci proipravu, ale hezke jak lusteni tak i finale GoogleEarth

zase tak hodně nespěchám, ale nemám ani čas na to odlovit vše kolem cesty. proto jsem vás požádal o nějaké typy,pro které stojí za to udělat si zastávku.

Nějak jsi na té trase mezi Mohelnici a Šumperkem vynechal Zábřeh :frowning:

Ale kdyby jsi to na té mapě čirou náhodou našel, tak si tam můžeš dát toto wherigo: GC2JTFD

Jinak z Loučné nad Desnou se dá v případě dobrého obutí vyjet na přemyslovské sedlo a tam je nedaleko tato Earth cache: GC1YDD0

díky za tipy všem :wink: