Zajímavý bug na gc.com

V listingu mé kešky [cache]GC10Q2Y[/cache] bylo vždy od publikování na konci listingu pár čínských znaků (tedy ne té části, kterou mohu jako autor ovlivnit, ale po ukončení popisu před nápovědou. Netuším jak se tam dostaly, ale v zásadě ničemu nevadily.
Posledni dobou se ale dějou zajímavé věci::wink:
Po reloadu listingu se za těmi znaky objeví část listingu nějaké úplně jiné kešky, což je docela sranda:

Zde několik příkladů:
婵晢耀Ȅ
Paimenportin seisake sijaitsee Kotkan Paimenportissa, Kotkan sisääntulotien vieressä, reilun puolen kilometrin päässä Kymenlaakson keskussairaalaasta. Tämä seisake on Kotkan ja Kouvolan välisellä radalla Kotkan aseman ja Kyminlinnan seisakkeen välissä.

Seisakkeelle ei mene virallista tietä. Helpoiten pääset aivan kätkön lähelle junalla. Myös polkupyörällä tai kävellen pääset laskeutumalla läheiseltä radan ylittävältä sillalta kevyen liikenteen väylää ja lähtemällä alikulun luota polkua suoraan seisakkeelle.

Paimenportti railway stop is located in Kotka a little more than 0,5 km away from the Kymenlaakso Central Hospital. This railway stop is between the Kotka railway station and the Paimenportti railway stop on the railway track from Kotka to Kouvola.
There isn’t any official road to this railway stop. It’s easiest to approach this railway stop by train.

nebo jiný

᪖櫃桳耀ȄUnland - laut Plan steht dieser Lost-Place auf eben solchem. Nach der Definition handelt es sich um "Flächen, die nicht nutzbar sind". (Quelle: Wikipedia)
Hat mich aber nicht davon abgehalten einen kleinen Cache zu platzieren ;-).

Das Gebäude steht schon seit Jahrzehnten leer. Meinen Recherchen nach wurde es wohl von einem Ehepaar aus Wehrda erbaut. Sie hat noch in Alt-Marburger Tracht die Zeitung ausgetragen. Mehr konnte ich leider nicht dazu erfahren. Falls jemand mehr darüber weiß, freue mich über jede Info.
Zwischendurch scheint mal ein Renovierungsversuch gestartet worden zu sein, und danach waren dann nur noch ab und zu die üblichen Verdächtigen dort, erkennbar an ihren Hinterlassenschaften…

Ein Makler würde es vielleicht so beschreiben: das Gebäude besticht durch seine gradlinige Architektur, auf zwei Etagen vereinen sich mehrere Baustile zu einer neuartigen Kombination. <ᶉ櫃

Ale byly tam i jiný a exotičtější :wink:

Tak se ptám: má s tím někdo podobnou zkušenost ? Je to výjimka nebo jsem objevil Ameriku a stává se to často ? Zmizí to (což by byla škoda :D)?

No jo chybicka se vloudi - nebo ze by hack?:

㽐昖鎲耀ȄJust another Cul-de-Sac in the great ESSS.

Roxy thought the roads with all the similar names were just a bit confusing, so she left a trail of crumbs; being a geo-dog, she left caches of course to help her find her way back out of ( or into) this place. So to help find your way out of the maze of ESSS use “Roxy’s Trail of Crumbs #1 thru #5, (GC1YXYM, GC1YXZW, GC1YXZ0, GC1YY09, GC1YY0P).

You will find roads on your gpsr that don’t exist in the reality of ESSS, and you will find road signs on the major roads here, but on the side roads you will find grass taking over the pavement and an occasional tree growing up thru the road, so drive carefully and enjoy the beauty of this area. You are entering the ESSS twilight zone.

Please keep cache well cammo’d

Roxy ate the pencil, so you will have to bring your own pen, pencil, whatever...

Treba se tam objevi nejaky listing pred publikaci a to pak bude FTF vyhra!!!

Když sem na to najela já, byla tam asi portugalština, po reloadování zase finština nebo estonština a dokonce s obrázkem:)

Já to u svojí keše nemám, neviděla sem to eště, ale je to zajímavá feature

No to je ale úplně jasný!!! To budou zcela jistě nějací zatoulaní fexti, nejspíše ti s rukama v kapsách… :D:D:D

Omlouvám se, že kazím zábavu mnohých ( i já jsem chvíli zkoušel co všechno se mi objeví), ale chyba je vcelku jednoduchá a byla okamžitě odstraněna. Owner dostane vzápětí vysvětlující email.

Děkuji za pozornost.

Bohemian reviewer

P.S.: Jelikož se nejedná o běžnou chybu, tak veřejné řešení neposkytnu, protože už vidím jak si to hned každý zkouší. :wink: Díky za pochopení.

Tak děkuji za vysvětlení a opravu, zábava sice skončila, ale kvůli tomu jsem ten listing přece nedělal, že jo;)

Lock :wink: