Zakladani cache

Zdravím,poradil by mi někdo co se vyplňuje při vkládání waypointu k multi cachy do pole "Waypoint Lookup Code" a "Prefix Code".

Asi sem se trochu přecenil a nemužu to tam zaboha dostat. 

Waypoint Lookup Code charakterizuje daný bod, nejčastěji se tam píše STAGE (číslo), FINAL, ale já tam dávám i jiné věci. No a Prefix Code je nějaká dvoumístná zkratka, podle toho, jakou zvolíš, se pak jednotlivé waypointy v listingu seřadí podle abecedy. Je poměrně jedno, co tam vyplníš, já např. volím Prefix S1 a WLC Stage 1. U finálky pak FI a FINAL. Ale někdy používám waypointy i pro další zajímavá místa, která chci ukázat, např. jsem měl bod O1 a BAZEN a O2 a RESTAU, kde to O znamenalo osvěžení [:D]

Ja to reknu jinak - waypoint lookup code je skoro nanic, nikde se v podstate nepouzije (v GSAK vubec, tam ma vyznam prefix+jmeno bodu). Dulezity je dvouznakovy prefix code, ktery se pak pridava pred zacatek jmena waypointu, ktery se stahne. No a pak vlastni jmeno bodu take ma vyznam, z toho se da v GSAK treba utvorit prave dany bod (napr. 2 znaky prefix, ktery je jedinecny, zbyle znaky jmeno bodu).

Ok,doplnil jsem to a funguje to.

Díky moc za pomoc.