Ahoj, chystam se zalozit na Valašsku Cache na vymenu cwg. Zajimal by me vas nazor, kam ji nejlepe umistit. Zatim mam v planu pekne misto v lese, kde odhaduji navstevnost kolem 60 lidi rocne. Teren neni narocny, lec i kacer je linny vyjit do lesa, kdyz to neni bod zadarmo… Proto ma otazka zni, ma to cenu? Nebo byt privetivejsi a posunout ji blize civilizaci? Na druhou stranu se bojim take vybirani (kradez) cwg, ale tomu bohuzel nijak nezabranim, snad jen kdyby to slo ovlivnit. Diky za nazory.
Pokud to bude primárně keš na výměnu CWG, tak ji umístit co nejdále od civilizace + velmi dobrý úkryt. Nicméně, stále by měla mít keška smysl i pro kačery kteří CWG nesbírají a chtějí jen vyrazit do přírody.
Výslsdek: daleko od lidi a ještě k tomu na pěkném místě.
Hlavne o ni nerikej Spuzvovi!! B)
už se na ní těším, na Valašsko si rád zajedu pro log… A nejen pro něj ![]()
jeste nejake podnety?
kontaktuj komety… mají ji u nás v Plzni… nejlépe k ní dej webku abys viděl kdo tam jde…
zanechej zbytečných invektiv… každej má právo se o svou keš starat jak uzná za vhodné a krom toho se obávám, že kolega nezná případ této plzeňské keše ani Komety. Nemyslím si, že bude nadšená, že její "popularita" překračuje hranice Plzne.
Po pravdě řečeno nechápu averzi některých vůči plzeňské směnárně ani vůči Kometě.
to maranella: Plzeňská směnárna je ve městě a funguje myslím velmi dobře. CWG se tam točí vcelku dost, pro sběratele je to fajn.
jen pro vysvětlení to nebylo myšleno zle… jen by kolegové mohli popsat, jaké s tím jsou problémy…
dala bych jí do hlubokého a ještě hlubšího lesa,navštívila jsem zatím jen jednu keš na výměnu CWG a bylo v ní velký kulový.Valašsko není pro mě co by kamenem dohodil,ale když bych jela okolo tak bych si do toho lesa zalezla:) Pokud by v tom lese teda nebyl Witko,to bych se pak docela bála,s čím tam na mě bude číhat:D
CWG se tam dost toci, ale bohuzel take dost ztraceji bez nahrady
To ale neni problem smenarny ale spis kaceru kteri tam chodi