Když zakládám mystery keš, tak viditelnost finálních souřadnic je "viditelné" a nejde změnit (viz připojený screenshot) Hned v dalším kroku mě web peskuje, že mám viditelné finální souřadnice a mám to změnit. Je to demence Groundspeaku nebo jsem něco nepochopil?
Když zakládám mystery keš, tak viditelnost finálních souřadnic je "viditelné" a nejde změnit (viz připojený screenshot) Hned v dalším kroku mě web peskuje, že mám viditelné finální souřadnice a mám to změnit. Je to demence Groundspeaku nebo jsem něco nepochopil?
Stejné, ale když v tom kroku přidám jednu stage, tak to Finálku hned změní na neviditelnou. Bug.
Dělali tam včera změny, takže to bude důsledek...
To je tam už déle, ale dá se s tím žít.
A nevadí ti že mi teď vidíme ty finální souřadnice?
Nevidíte, v dalším kroku je zneviditelním. Prostě to tak je, zvykl jsem si, že to tak musím udělat :) .
Ale ty mandevilovy souřadnice vidíme…
Ale ty mandevilovy souřadnice vidíme...
Ano na tom obrázku nahoře…
Ano na tom obrázku nahoře....
Můžeš tam jít mrknout, ale počítám, že je to provokace. ![]()
Můžeš tam jít mrknout, ale počítám, že je to provokace. :-D
Jo poletim 300 km jen proto, abych se tam podival…Super
On někdo zadává správné souřadnice hned do toho formuláře pro vytvoření listingu? Vždy nejprve vytvořím listing s nějakými souřadnicemi z vybrané oblasti a až časem doplním skutečně naměřené koordináty.
On někdo zadává správné souřadnice hned do toho formuláře pro vytvoření listingu? Vždy nejprve vytvořím listing s nějakými souřadnicemi z vybrané oblasti a až časem dolním skutečně naměřené koordináty.
Ano.Ja tvorim listingi uz se správnými souřadnicemi…
To jsem udělal možná tak u své první keše, ale myslím, že ani tam. Potřebuji od toho formuláře vždy jen vytvoření GC kódu, k ničemu jinému ten formulář dobrý není.
Můžeš tam jít mrknout, ale počítám, že je to provokace. :-D
Ty souřadnice jsou samozřejmě nesmyslné :-)
To jsem udělal možná tak u své první keše, ale myslím, že ani tam. Potřebuji od toho formuláře vždy jen vytvoření GC kódu, k ničemu jinému ten formulář dobrý není.
Souhlas. Proklikat to jak nejrychleji to jde, založit listing jako tradičku a pak vše editovat dodatečně. Přes ten formulář jsem něco zkusil dvakrát, max. třikrát a málem jsem se zjevil..