Můj syn dostal k vánocům nový Travel Express Geocoin a když jsme zkoušeli získat aktivační klíč přes odkaz uvedený na pytlíku GC (http://activation.geocoinshop.de), tak jsme tu aktivaci odklepli a bohužel si neopsali ten daný aktivační kód, který je potřeba pro vlastní zalogování Travel Express Geocoinu. Když chceme aktivační klíč získat znovu, tak už nás to nepouští a aktivační kód nám to jiný nenabídne. Co můžeme v tomto případě dělat a jak získat aktivační kód pro zalogování GC? Můžete nám někdo poradit? Díky Big737
jen mne napadá, nevyplňovali jste nějaký mail kam Vám mají kod poslat? Mě u nějakých GC takhle posílaĺi kopie automaticky. Jinak asi požádat mailem na geocoinshop.de
Kopie akt.kodu dojde navíc ještě e-mailem na uvedenou adresu jako potvrzení aktivace.
Přesně tak. Na stránkách získání aktivačního kódu GCS.DE se píše, že požadavek na aktivační kód je zaslán pouze jednou (zároveň se zobrazí na stránce) a pokud ho chceš získat dodatečně, musíš si o něj napsat na [mail][email protected][/mail]. Je to viditelně napsané v upozornění přimo na stránce pro získání aktuvačního kódu.