Proč je rozdíl mezi metrama do hloubky a do výšky? Pokud lezeš do 10m studny nebo na 10m sloup, tak stejně vždy lezeš 10m dolů a 10m nahoru, jen v různém pořadí. V čem je rozdíl?
OK, beru [gc]GCG822[/gc] za 9000 Kc (je v hloubce 6 km). Posli mi PM prosim cislo uctu. Je to tradicka. Jsi levnejsi nez rusaci z http://www.deepoceanexpeditions.com kteri k ni poradaji komercni odlov za 25000 USD.
Jestli to dobre pocitam, tak [cache]GC1BE91[/cache] mi lognes za cca 350 000 Kc? Mozna bysme se domluvili i na tom. Jo a je to taky tradicka.
EDIT:
Ja to pochopil tak, ze Smrk nejen leze ale i se potapi. Tak ted nevim.
Tahle možnost mi nenapadla, to by dávalo smysl.. Ovšem ta nabídka je stejně vtip a jen smrk čeká, co z toho bude za flame. Smrku, mám pro tebe první kšeft: prosím o odlovení keše v díře na Sergels Torg. Jestli to dokážeš, dám ti i víc.
A ty multi/mystery si sam vylustis? Mar tu par stromovek kolem Mnichova, nejsou ani moc vysoko, ale chybi spodni vetve. Tak nechces priject? Kolik je priplatek za to, ze me vytahnes ke kesi (mam cca 100kg)?
A ted vazne: V panu Filutovi od vcerejska lezi tvoje vanocni CWG, takze trvam na poplatku 200.
Pokud chces i zalogovat, budu te samozrejme vydirat dal.