Zaloguju keše T5

Ceník:

Každých 10 m do výšky: 10 Kč
Každých 10 m do hloubky: 15 Kč

Příplatek za mystery: 20 Kč
Příplatek za multi: 10 Kč

nejsi nejaky levny? :smiley:
Takhle das godzilu za blbou 100 :-)))

Proč je rozdíl mezi metrama do hloubky a do výšky? :slight_smile: Pokud lezeš do 10m studny nebo na 10m sloup, tak stejně vždy lezeš 10m dolů a 10m nahoru, jen v různém pořadí. V čem je rozdíl? :slight_smile:

Ty ceny jsou i s dojezdem a vlastni vybavou? :smiley:

OK, beru [gc]GCG822[/gc] za 9000 Kc (je v hloubce 6 km). Posli mi PM prosim cislo uctu. Je to tradicka. Jsi levnejsi nez rusaci z http://www.deepoceanexpeditions.com kteri k ni poradaji komercni odlov za 25000 USD.

Jestli to dobre pocitam, tak [cache]GC1BE91[/cache] mi lognes za cca 350 000 Kc? Mozna bysme se domluvili i na tom. Jo a je to taky tradicka.

EDIT:

Ja to pochopil tak, ze Smrk nejen leze ale i se potapi. Tak ted nevim. :frowning:

Tahle možnost mi nenapadla, to by dávalo smysl.. Ovšem ta nabídka je stejně vtip a jen smrk čeká, co z toho bude za flame. :slight_smile: Smrku, mám pro tebe první kšeft: prosím o odlovení keše v díře na Sergels Torg. :slight_smile: Jestli to dokážeš, dám ti i víc. :smiley:

Jak znam Smrka, kterej je arachnofobik, akrofobik, batofobik atd., tak je za tim uplne neco jineho :smiley:

Nemá to být spíš v sekci Vtipy o geocachingu? :smiley:
I když upřimně řečeno mě spíš rozesmály ty reakce. B)

Tohle mě při přečtení úvodního příspěvku taky napadlo, hele za tu cenu, Smrku, deš do toho? A bez multi/mystery poplatku :wink:

Bez dvacetikoruny za poplatek nikam nelezu.

A ty multi/mystery si sam vylustis? Mar tu par stromovek kolem Mnichova, nejsou ani moc vysoko, ale chybi spodni vetve. Tak nechces priject? Kolik je priplatek za to, ze me vytahnes ke kesi (mam cca 100kg)?

Jakmile jsem uviděl tento příspěvek, hned jsem se podíval kolik má autor odlovených T5… Pak mi bylo už vše jasné :slight_smile: :slight_smile:

Keš je tradička, tzn. o tvé "poctivé" poplatky bych tě ani ochudit nechtěl…

Ani me nenapadlo ho lustrovat, ale ted je to jasne :smiley:

Snad jsem alespoň několik z vás rozesmál a pobavil v tomhle zamlženém a omrzlém dni :slight_smile:

A ted vazne: V panu Filutovi od vcerejska lezi tvoje vanocni CWG, takze trvam na poplatku 200.
Pokud chces i zalogovat, budu te samozrejme vydirat dal. :wink:

Jak se tam dostalo?

Vlozila jsem ho tam za ucelem vydirani tvym vlastnim napadem. Dari se mi to?

Prosim o zalogovani [cache]GC1BE91[/cache]. Nejlepe kdyz je zrovna nejnize, at to nemam tak drahe. Heslo: Pis fotrik!

Fotříku, něco si přej… padá ISS :smiley:
Pak stačí najít krabku a zalogovat se B)