Editovat pak samozřejmě můžeš kdykoliv, to už ti nikdo nepřehlíží a neschvaluje. Máš-li text zformátovaný v HTML, nezapomeň při odesílání označit příslušné zatržítko ve formuláři. Upravit dodatečně můžeš i souřadnice, ale pokud bys najednou chtěl provést změnu o víc než 0,1 míle, už bys approvera o spolupráci požádat musel (ergo, když se splést v souřadnicích, tak jaději jen v poslední číslici :-)). Cache, které vlastníš, máš na watchlistu automaticky.
Ja kdyz jsem souradnice zvojtil tak jsem upravoval nekolikrat hodnotu vzdy o jednu nahoru a pokazde odeslal. Bylo to o dost a proslo to. Nesmi se udelat velka zmena najednou.
Nejak by se to asi zjistit dalo, ale nevim, zda je to mozne zjistit i dopredu. Viz pojem almanach.
GPSka si rozmisteni druzic v danou dobu zjistuje, ale zda je realne mozne z danych informaci (teoreticky ano) vypocitat budouci pozice treba na tyden dopredu, to nevim. Mozna se najde nekdo informovanejsi, kdo se tim jiz zabyval a odpovi
jasne, vsechno jde, zkus poskadlit google, nainstalovat jeden ze softu, vlozit do nej jiz avizovany almanach(y), nastavit pozadovanou polohu, souradnice a je to..
Mam na to programek Trimble Planning. Asi se da stahnout nekde z www.trimble.com (presny odkaz uz touhle dobou nemam silu zjistovat) a WinSEM - odnekud dotud: http://www.arinc.com/gps/gpsstat.html
Zatim jsem nemel cas ty programky poradne vyzkouset.
Michal