Dobrý den, asi týden zpět jsem zakládala svou první kešku, pár dní zpátky mi přišel očekávaný e-mail od reviewera kde bylo psáno, že mám nahrát fotky místa na určitý odkaz, jenomže odkaz, který byl mailu napsaný nefunguje a já nevím co mám dělat, potřebovala bych poradit co s tím, nebo alespoň jak kontaktovat reviewera.
To máš jedno. Nahraj fotky na jakékoliv uložiště (třeba na Rajče)… Revírníkovi pak pošli odkaz formou logu přímo v listingu té tvé keše- tuším, že je to položka “Post reviewer note”
Nebo klikni na tvůj log a vyber možnost “upload image”
Dobrý den, asi týden zpět jsem zakládala svou první kešku, pár dní zpátky mi přišel očekávaný e-mail od reviewera .... jak kontaktovat reviewera.
a ono na ten e-mail nejde odpovědět?
Nebo klikni na tvůj log a vyber možnost "upload image"
Jo a fotka zůstane uložená v inventáři keše a budu viditelná pro všechny budoucí lovce.
a ono na ten e-mail nejde odpovědět?
Nechodí náhodou automatický email od GC jako reakce na Post Reviewer Note? Takže odpovědět sice jde, ale k reviewerovi se to nedostane.
Prostě dej fotky na jakékoli jiný úložiště a přes Post Reviewer Note pošli reviewerovi odkaz, ať se na to může podívat a zároveň fotky nebudou viditelné pro normální lovce po publikaci keše.
A po schválení je můžeš smazat...
Jo a ještě doporučení, pošli nějakého kačera na betatest. Sice není povinný, ale dokáže odladit spousty potencionálních chyb a průšvihů ještě před publikací a veřejnou ostudou.
Zrovna dnes mi volal betatester, že nemůže najít keš, uklepl jsem se v listingu a on bloudil cca 1km daleko. A to jsem uvažoval, že se na betatest vykašlu :-)
Když to dáš do logu "Reviewer Notes", tak viditelná nebude.
Po publikaci se všechno smaže
Já to vždy nahrávám do logu. To, co psal PaJa-trb je nesmysl, když to nahraješ do Post Reviewer Note, tak se to po publikaci smaže. Podle mě je to nejlepší způsob.
V ČR bude za chvíli keší, že o ně budeme zakopávat, já už bych zakázal další zakládat.
Řekl bych spíše že není co lovit
Jo, zakázat PWT a podobné!
Nebo snad mnohostagové multiny, které kvůli jednomu bodu zabírají spoustu místa?
Pěkných keší na pěkných místech není nikdy dost.
Jenže měřítko co je pěkná keš a co je pěkné místo je pro každého jiné... Takže zakazovat zakládání těch "škaredých" nelze. A to je dobře.
I když z osobního sobeckého hlediska toho občas lituji (viz ty PWT).
Já bych zakázal jen nebezpečné kešky, třeba u zaokapovky může spadnout okap.
Tak to pozor, to není až taková blbost. Před pár lety jsem v zimě odlovil jednu téměř zaokapovku a jen jsem se vzdálil, tak na to místo ze střechy spadla hromada rampouchů.
Pošli návrh na zákaz používání všech chodníků pod střechami :-)
Řekl bych, že stejné je to se zákazem keší kvůli pár smrtelným úrazům, které se staly.
PS.: Zakažte jídlo, i přejedením se dá způsobit smrt.
Nojo, ale když nejíš, tak taky. A teď, Máco, raď!
Raději bych tu měl pár stovek kvalitně uložených keší, než desetisíce smrdutých špinavých vlhkých krabiček obalených slizem ze slimáků zabalených v plesnivém igelitu na tom nejvlhčím místě široko daleko. Pokud už tam nejsou slimáci, tak jenom proto, že tam je mraveniště nebo škvorové.
Není načase to zamknout? Posledních 8 postů ziniciováno trollem, totálně OT, navíc celkem o ho… ![]()
Na tohle máte geodepresi…
Subjektivní osamocený názor. ;)
Žádný subjektivní osamocený názor. Věnujte se tomu na co se autor tohoto threadu ptal. Ostatní bude smazáno.
Ahoj
Chci založit svoji první keš.
Na kartě popis kešky je nápověda. Nápověda znamená "Hint" ?
Tak tam mám napsat normálně třeba "parez" ? A počítač to normálně zakoduje? Nebo to mám napsat zakodované?
Děkuji za odpověď
Marv