Založit novou webcam cache na stránkách GC.com již nelze. Chtěl jsem se zeptat, jak jsou propojené stránky waymarking.com s GC.com. Tam prý údajně založit webcam lze. Má takový záznam něco společného CG.com? Má to vůbec smyl zakládat? Nějak jsem nepochopil strukturu stránek waymarking… Díky za radu
[quote] Honzik&Pavlinka: Založit novou webcam cache na stránkách GC.com již nelze. Chtěl jsem se zeptat, jak jsou propojené stránky waymarking.com s GC.com. Tam prý údajně založit webcam lze. Má takový záznam něco společného CG.com? Má to vůbec smyl zakládat? Nějak jsem nepochopil strukturu stránek waymarking... Díky za radu
[/quote]
No jednoduse receno Waymarking Groundspeak zalozil jakoby "odstipeni" tech casti puvodnich aktivit, ktere moc s hledanim fyzickych cachi nesouvisi. Krome webcam takto bokem vyradili i napr.locationless ci virtual cache - zkratka na gc.com ponechali jen cache existujici fyzicky + eventy. Vzhledem k tomu zadne moc provazani wmk.com a gc.com neni, jde proste o ciste rozdeleni (s tim, ze napr.jiz existujici webcam ci virtual cache na gc.com byly ponechany, nove vsak lze vytvaret uz jen na wmk.com).
Doufam, ze moc nebalamutim, ale takto problematiku vidim ja, i kdyz jsem to nejak detailne nestudoval.
Podle mě je to škoda, chtěl jsem jednu webCAM taky založit:-)) škoda no, mě se virtual i webcam libej:-)
Tak mě napadlo, jestli by webcam keška nešla založit pod rouškou mystery keše… Princip by byl zcela stejný jako u původní webcam, jen ta ikonka by bohužel nebyla od webcam…
Přesně jak to popisuješ tak jsem to taky udělal, ale bylo mě to k jedný věci, protože ADMINISTRAÁTOR mě to zamítl:-/ škoda, možná by to šlo s tim spojit, ale musela by tam být nějaká fyzická keš:-)
Kdo byl adminem, smím-li se zeptat? Haggeus nebo Geolens?
Můžeš to zkusit na opencaching.cz, tam se webcam cache můžou zakládat pořád (stejně jako další typy cachí …). Ovšem otázka je, jestli by si to přečetli něketří členové komunity, kteří tímto serverem opovrhují…
Haggeus[:)]
Není přece nic jednoduššího, než poblíž uložit mikrocach s logblogem a jako podmínku logu dát pořízení fota z webkamery.
[quote] Honzik&Pavlinka: Kdo byl adminem, smím-li se zeptat? Haggeus nebo Geolens?
[/quote]
No to snad nemyslis Honziku vazne! Revieweri jsou tu pro nas od toho, aby cache byly dle urcitych pravidel, a to bez ohledu na to, ktery reviewer schvaluje-pravidla jsou jasne dana a cache bez fyzicke schranky dle nich zkratka zalozit nejde, to bylo presunuto na waymarking. To skoro vypada, jako bys mel s jednim z revieweru nejake neshody, ze se takto ptas [:)]
[quote] Broupal: Můžeš to zkusit na opencaching.cz, tam se webcam cache můžou zakládat pořád (stejně jako další typy cachí ...). Ovšem otázka je, jestli by si to přečetli něketří členové komunity, kteří tímto serverem opovrhují...
[/quote]
Nekteri? Myslim ze takovych, ktera s oc.cz opovrhuje, je 99%-staci porovnat pocet cachi na oc.cz a na gc.com a je to jasne. A je to jedine dobre, tristeni dat do 2 zdroju by akorat prineslo problemy. Ale na toto tema se zde jiz diskutovalo mnohokrat, takze zadny flame...