já ti teda nepomohu, zato poradím. udělej ho východně od Pce, min. 100 keší, pravidelný tvar <> podél silnice (a mě info den před publikací)
ať žije flame B)
Jen ho udělej ,ale ještě chvíli počkej,až se tu ozve víc lidí,že ho nechtěj a pak si je postupně odškrtávej,bdou mezi prvníma,aby si jim ho neočekávaně nearchivoval
Ještě že jsme tu všichni na sebe tak hodní, slušní a ohleduplní, že nikomu nehaníme jeho snahu, že mu nenadáváme za něco, co nám se nelíbí, ale jiným třeba ano.
Autor vlákna hledá někoho na pomoc se založením a neptal se vás na vaše názory na vytvoření série. Pokud mu pomocnou ruku podat nechcete tak se tu nevyjadřujte (zejména když jde o slabomyslné projevy).
Jak můžeš vědět co má za lubem,třeba obsadí ty pěkná místa kešema s příběhem,které budou dávat jako bonus nějakej obrazec.
Nebude lepší se s ním spojit a zjistit co tam u Vás chce vytvořit?
Taky nejsem pro založení další serie, nikdy jsem pro to nebyl, ale nadávat někomu do idiotů…to už je trochu hodně… jsem zvědav, kolik z vás rýpalů si pak na tu serii zajde …
Ty a DrakMrak jste se asi dlouho hledali…
Ale k věci:
žádnou keš jsem nenavrhoval k archivaci kvůli zákazu vstupu - nešiř tady laskavě lži.:@
zapomeň, že tě budu brát s sebou na nějaké lovecké výlety na keše, jak jsi chtěl tuhle sobotu se mnou na TEN Pentagram
Zase tak velký "imbecil" nejsem a nenechám si sr*t na hlavu
Pokud další (mega)série, tady nebo kdekoliv jinde, nevznikne, chybět mi vůbec nebude.
Pokud někdo udělá sérii poblíž Pardubic, půjdu si ji asi odlovit taky. A půjdu brzy po publikaci, než ji nějaká další militantní ekoteroristická samozvaná skupinka zlikviduje.
Protože jinak už musím za neodlovenými kešemi jezdit poměrně daleko, a procházka lesem taky neuškodí. Včera jsem třeba celé odpoledne lovil v hradeckých lesích - není to žádná nominální série a nejsou to drajvky 162 metrů od sebe, ale dohromady to nějakých 25 km dalo na 10 keší. Nikomu to tam nevadí, i když jsou některé přímo u/v chráněném území.
Pokud někdo další sérii v lesích založí, musí počítat s nevolí a následky.
Kousek od Pardubic, dalo by se říct v takovém širším okolí je Polsko. Krásná velká země a mají tam hrozně málo kešek - co udělat nějaký pořádný obrazec tam?