Založení obrazce v okolí Pardubic

Ahoj hledám spoluzakladatele k založení obrazce z keší v okolí Pardubic.

Přečti si http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=16469&pid=231363#post_231363

a vykašli se na to B)

já ti teda nepomohu, zato poradím. udělej ho východně od Pce, min. 100 keší, pravidelný tvar <> podél silnice (a mě info den před publikací)
ať žije flame B)

Další obrazce, k čemu?

JEEEN do toho !!! A nejlepší a nejvíce vystihující perníkov myslím bude prdel z mysterek :wink:

taky nesouhlas… viz moje diskuse link už tu je..
je to jen na ostudu…
přeju dobré nápady ale tohle není dobrý nápad B)

Jen ho udělej :slight_smile: ,ale ještě chvíli počkej,až se tu ozve víc lidí,že ho nechtěj a pak si je postupně odškrtávej,bdou mezi prvníma,aby si jim ho neočekávaně nearchivoval :smiley:

Udělej sérii, obrazec, cokoliv. Zajedem to s Kamilem vylovit :smiley:

děkuji za další spřátelenou duši který není jedno jak to tu vypadá…

Další idiot… :frowning: Ach jo :frowning:

Ještě že jsme tu všichni na sebe tak hodní, slušní a ohleduplní, že nikomu nehaníme jeho snahu, že mu nenadáváme za něco, co nám se nelíbí, ale jiným třeba ano.
Autor vlákna hledá někoho na pomoc se založením a neptal se vás na vaše názory na vytvoření série. Pokud mu pomocnou ruku podat nechcete tak se tu nevyjadřujte (zejména když jde o slabomyslné projevy).
:frowning:

Jak můžeš vědět co má za lubem,třeba obsadí ty pěkná místa kešema s příběhem,které budou dávat jako bonus nějakej obrazec.
Nebude lepší se s ním spojit a zjistit co tam u Vás chce vytvořit?

Podle tvého příspěvku je jasné, že idiot jsi ty…

Nikdo tě nenutí abys tam pak případně chodil, takže si takovéto komentáře nechej laskavě pro sebe.

Taky nejsem pro založení další serie, nikdy jsem pro to nebyl, ale nadávat někomu do idiotů…to už je trochu hodně… jsem zvědav, kolik z vás rýpalů si pak na tu serii zajde …

Ty a DrakMrak jste se asi dlouho hledali…
Ale k věci:

1. žádnou keš jsem nenavrhoval k archivaci kvůli zákazu vstupu - nešiř tady laskavě lži.:@
  2. zapomeň, že tě budu brát s sebou na nějaké lovecké výlety na keše, jak jsi chtěl tuhle sobotu se mnou na TEN Pentagram :slight_smile:
    Zase tak velký "imbecil" nejsem a nenechám si sr*t na hlavu

Body. B)

Nejlepší bude série na dopravních značkách podle silnice, aby se nemuselo vystupovat z auta. :slight_smile:

Tak dobře, aby to bylo jasné:

1. Pokud další (mega)série, tady nebo kdekoliv jinde, nevznikne, chybět mi vůbec nebude.
  2. Pokud někdo udělá sérii poblíž Pardubic, půjdu si ji asi odlovit taky. A půjdu brzy po publikaci, než ji nějaká další militantní ekoteroristická samozvaná skupinka zlikviduje.
    Protože jinak už musím za neodlovenými kešemi jezdit poměrně daleko, a procházka lesem taky neuškodí. Včera jsem třeba celé odpoledne lovil v hradeckých lesích - není to žádná nominální série a nejsou to drajvky 162 metrů od sebe, ale dohromady to nějakých 25 km dalo na 10 keší. Nikomu to tam nevadí, i když jsou některé přímo u/v chráněném území.
  3. Pokud někdo další sérii v lesích založí, musí počítat s nevolí a následky.

Kousek od Pardubic, dalo by se říct v takovém širším okolí :wink: je Polsko. Krásná velká země a mají tam hrozně málo kešek - co udělat nějaký pořádný obrazec tam? :smiley:

Když oni věří tomu, že nad námi je Bůh a ne družice.B)
Já už nemám co lovit ani doma, ani kolem Pardubic. :frowning:

Hlavně nechte Železný hory v klidu, úplně stačí, že to tady zaplevelil Witko :o:D