Můžu se zeptat, kdo a proč zamknul anglické vlákno o geokretach??
Pokud to totiž neudělal sám autor, je to podle mého pěkná kravina! Stejně jako poslední příspěvek, co tam teď visí. Nehledě na to, že mi to zrušilo text, který jsem tam zrovna psal.
Bylo by přinejmenším vhodné před zamknutím vložit vysvětlující příspěvek.
Pokud chcete diskutovat o GeoKrety.org použijte toto téma.
To je sice hezký, ale četl vůbec člověk, který zamykal, obsah těch vláken, dival se, které první vzniklo (a předpokladám že kromě časově i kauzálně…) a nebylo by slušné napsat tam důvody i anglicky?
I když nejlepší by bylo možná vlákno znovu odemknout. O zbytečný spam totiž podle mně nejde.
Co se všechno na GeoKrety dá a nedá dělat si snad může přečíst každej na tamních stránkách. Uživatel (filips), který si zde založil účet pouze kvůli "reklamě" se může dál věnovat své činosti v již rozjeté diskusi a nemusí si přidávat příspěvky do svého tématu, kde zjevně hovoří sám se sebou :|.
Hmm, podle mně jsou ty diskuze dost o něčem jiném. Dala by se uvést analogie… nezamkneme projekt GeoGet, protože mezitím Vancosi vytvořil vlákno o jeho srovnání s GSAKem? Může se přece dál diskutovat tam…
Podle tebe jsou vlákna o tom samém, nemělo by se tedy zamknout to druhé už na začátku a diskutovat v prvním založeném?
S tímhle přístupem fórum můžem rovnou zrušit, protožr se bude zamykat každé vlákno, co tu někdo s dobrým úmyslem založí. To je můj názor, ale zdá se že ho zastávám sám, takže nic.
edit: teda je pravda, že to zamknuté vlákno moc diskuze není :), tak možná raděj vlákna.
edit2: GeoGet byl uveden čistě jako příklad, který mně první napadl, a nemá to žádný hlubší smysl. ![]()
Napište tam ale prosím aspoň nějaký logický důvod zamknutí anglicky.
Diky anglicky psanemu vlaknu jsem se o projektu GeoKrety dozvedel, nevidim duvod proc ho zamykat, nepovazuji ho za spam (jen aktualni zpravy). Nove vlakno jsem zalozil proto, ze jsem puvodni pokladal za ciste informacni, tam bych smeroval spis dotazy na autory projektu, to nove melo slouzit treba k vymene zkusenosti mezi kacery a byt psane cesky.
Treba vam to pomuze ![]()
Taky.