Prosim, může mne někdo poradit, co s tím ? Vlastím OREGON 300 a nyní se mne stala taková věc. Nahrál jsem do GPX waipointy, odebral zařízení a po zapnutí přístroje se mne na displayi objevil jakoby záměrný kříž s bodem uprostřed, u něj je napsáno PRESS DOT. Jakmile se ho dotknu, objeví se na jiném místě. Nic jiného s tím nelze dělat. Přístroj ani nejde restartovat podržením na rohu obrazovky. Jsem bezradný, nesetkal se s tím ještě někdo? Děkuji
…a neskoušel si tou kalibrací displeje projít až na konec?
No, master reset se dělá při startu přístroje,a to v tomto případě vůbec nereaguje, ale vůbec na nic. Akorát na start switch a to jenom to, ze mi to ukáže podsvětlení a to, že display je zamčen, a ten také nejde odemknout …
Nevím jestli jsem to pochopil správně ale asi si špatně provedl kalibraci displeje a teď bude špatně reagovat.
Takže nejdřív pořádně zkalibruj display a pak bude snad Oregon fungovat normálně.
1- vypni Oregon
2- zmáčkni a drž vypínač víc jak 30 sekund než naskočí znova kalibrace a pak mačkej přesně na body na displeji stylusem (takový to plastový pisátko pro PDA) nebo něčím jiným.
Nedělal jsi náhodou upgrade firmwaru?
Coyote.cz napsal/a:
Nevím jestli jsem to pochopil správně ale asi si špatně provedl kalibraci displeje a teď bude špatně reagovat.
Takže nejdřív pořádně zkalibruj display a pak bude snad Oregon fungovat normálně.
1- vypni Oregon
2- zmáčkni a drž vypínač víc jak 30 sekund než naskočí znova kalibrace a pak mačkej přesně na body na displeji stylusem (takový to plastový pisátko pro PDA) nebo něčím jiným.
Nedělal jsi náhodou upgrade firmwaru?
Diky moc za radu,uz to naskocilo. Upgrade jsem nedělal,ale na ty body jsem se netrefoval asi vždy přesně, proto display nenaskočil. Ještě jednou díky,už to fachčí.