[center]No není to super ?
Kdo první spálí šmoulinku, má u mě medaili ;)[/center]
[center]
[/center]
[center]No není to super ?
Kdo první spálí šmoulinku, má u mě medaili ;)[/center]
[center]
[/center]
nic se palit nebude smoulove jsou legend…wait for it… dary ![]()
Bóže to zase bude v kešulích "kinder-sajrajtu" ![]()
Pro nas je ten srot, pokud je v celku nahodou spestrenim. Prcek z nej ma plno radosti.
Ukaž fotku a jdu na to :D:D jen jestli nebude perníková ![]()
Nějak jsem toto téma asi nepochopil… vtip? ![]()
Je pravda, že mě též kdysi kinder moc nenadchly, ale na druhou stranu, kéž by byly cache plné těchto figurek! Protože jednak je to dost často to nejlepší co tam je a jednak dost už jsem četl názor, že i to malé děti mají rádi. Pořád lepší než šiška, kamínek a cvaknutý lístek nebo kinder skládačka neúplná a rozházená po krabičce … - to je kinder šrot!
Ano, ano ano - lepší hromada modrásků než nic nebo jen odpad. Na co jsou velké krabky, když zejí prázdnotou? A my, co chodíme s dětmi, přivítáme cokoliv, aby měly radost a neodradilo je to. Jejich ochota jít "ven" je naše propustka :p:D
Já jsem kdysi zjistil, že jedna paní v Praze Žižkově je vykupuje, tak jsem se nějaký měsíc snažil a nakonec vydělal asi 720,- Za kus se to pohybovalo tuším od 15ti do 35 Kč. Takže si nestěžuji. V keších bývá i mnohem horší odpad a když kešujete s dětmi…
O víkendu mi dorazil log, že nějaký chytrák dal do keše náhradní bombičky do pera, které tam vytekly ![]()
Takže zlaté kindrfigurky ![]()
Jo, a jdu koupit pár vajíček, šmoulu ještě nemám …
Ony se bohužel kinderfigurky trochu nešťastně dostaly do kategorie "kinderšrot". Asi to bude tím, že pochází také z kindervajec :-), ale myslím, že je škoda nerozlišovat je od skládacích blbůstek, které se po pár návštěvách ve schránce změní na opravdový šrot.
petricius: No jestli jsi měnil poctivě a dával věci se stejnou nebo vyšší hodnotou, tak mi neni jasný, jak si na tom vydělal? To si moh rovnou prodat ty věci co už jsi měl.
Jj tez souhlasim, ze figurky by se za srot rozhodne povazovat nemely. Jako mladsi jsem je taky rada sbirala. Ted uz jsem prevaznou vetsinu roznosila po keskach vice dilne v pytlicku). Ted mi obcas dela manzel radost, ze mi vajicko koupi, dokonce mam uz i dva smouliky. A co se skladackama? Jednoduse je necham ve tom plastovem vajicku a dam je do kese i s tim. Myslim, ze pak opravdu radost udelaji.
Já jsem teď dosbíral komplet sérii šmoulíků :)) mám je rád a již nedávno mě napadlo udělat s toho multinu na Ústecku, nějakou pro rodinu s dětmi lehkej terén atd.. asi to realizuji ![]()
Zlatá CWGčka, těmi se dá alespoň za tuhé zimy zatopit a alespoň se ohřát, ale co s kindršrotem? Když to hodíte do kamen, smrdí to, blbě hoří a zapatlá to celej rošt… ![]()
Chceš ten popel poslat poštou nebo poštovním holubem?
Měl jsem hodně "pokladů" které paní nevykupovala. Tak jsem měnil. Ale ne všechny postavičky byly z keší, max tak 1/3. Pravda ale je, že při určitém ekonomickém pohledu jsem nevydělal asi ani haléř a měl ještě ztrátu spojenou s časem sbírání, shánění a směny. :o
Kdyby tak v keších byly angličáci… Akorát bych neměl za co vyměnit, mnoho věcí větší cenu nemá. ![]()
petricus: aha, takze ne vydelek, ale devizova vymena ![]()